Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock & ljepota

Jon Bon Jovi postao zaštitno lice novih Avonovih mirisa Unplugged

Avon
Avon
03.07.2012.
u 11:35

Slavni roker pridružio se Avonovoj "obitelji" u kojoj su Reese Witherspoon, Milla Jovovich, Patrick Dempsey i Stacy Ferguson Fergie

Američki kozmetički div Avon objavio je da će Jon Bon Jovi biti zaštitno lice novih mirisa Unplugged za žene i muškarce. Tako se poznati roker pridružio Avonovoj obitelji slavnih u kojoj su glumačke zvijezde Reese Witherspoon, Milla Jovovich i Patrick Dempsey te pjevačica Stacy Ferguson Fergie.

– Jonova glazba i filantropske aktivnosti slave neovisnost i optimizam, dvije prekrasne osobine kojima zrači. Mirisi Unplugged utjelovljuju strast i intenzitet i tako dočaravaju emocionalnu povezanost koju Jon razvija s publikom diljem svijeta – istaknuli su u Avonu.

– Avon i njegova humanitarna zaklada za žene već desetljećima podržavaju one kojima je to najpotrebnije. Svojim aktivnostima šalju snažnu poruku pa me ovo partnerstvo iznimno veseli – izjavio je Jon Bon Jovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije