Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvar je energije

Jesu li 'dobri dečki' manje privlačni ženama? Evo što one imaju za reći

shutterstock
20.11.2020.
u 20:37

Neke žene otkrile su da one više vole 'zločeste momke', jer se s njima osjećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim dečkima osjećaju dosadu te nedostatak strasti i energije.

Mnogi samci pitaju se zašto su dobri i nježni dečki uvijek zadnji izbor mnogim djevojkama, ali i jesu li im oni manje privlačni. Stoga je jedna stručnjakinja, Louanne Ward, na društvenim mrežama postavila upravo ta pitanja kako bi odredila što stoji iza ljudske privlačnosti, a dogovori su je iznenadili, kao prenosi Daily Mail.

Mislite da im je privlačno? Žene, ovo će muškarce otjerati od vas:

1/4

- Žene kažu da žele muškarca koji je dobar, pouzdan, emocionalno inteligentan, zabavan te koji će raditi stvari s njom i za nju. Ipak, kad je riječ o spojevima, mnogi muškarci čuju izgovor: ‘Ti si sjajan dečko, ali…’ Pa što onda nedostaje dobrom dečku - pitala je Ward u svojoj objavi.

- Dobro nije strastveno, nije opasno, ne čini da se osjećate živim, ne izaziva vas seksualno. Dobar dečko daje samo 50 posto uzbuđenja u vezi - napisao je jedan muškarac, dok su drugi rekli da su dobri dečki previše susretljivi i očajnički žele da se svide nekome, što odbija žene.

Neke žene otkrile su da one više vole 'zločeste momke', jer se s njima osjećaju uzbuđeno, ali i zaštićeno, dok s dobrim dečkima osjećaju dosadu te nedostatak strasti i energije.

Mnoge žene rekle su da dobrim dečkima nedostaje samopouzdanja i sigurnosti da privuku drugu stranu. Međutim, tvrde kako oni nisu privlačni mladim ženama, ali kada one jednom sazru, njihovi prioriteti se mijenjaju i dobri dečki napokon dobivaju svoju priliku.

Kakva je budućnost umirovljenika u Hrvatskoj? Do 2030. svaki četvrti stanovnik će imati više od 65 godina:

Komentara 7

AS
aspiranto1950
21:22 20.11.2020.

To možda sa 20 godina, sa 30 su u dvojbi, a sa 40 su sigurne da je najvažniji novčanik.

IN
Inaz
22:09 20.11.2020.

Precijenjene drolje koriste vaginalnu manipulaciju da zatruju covjekov um, samo to i imaju, jad i bijeda ljudskog roda, nesto tipa Ana. H

MO
montello
17:53 21.11.2020.

malo prave ljubavi traže savrsenstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije