Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati!

Jeste li znali za ovo? McDonald's je pokazao skriveni pretinac na kutiji krumpirića, evo čemu služi

McDonald's
02.09.2020.
u 10:22

Ovo otkriće podijelio je profil "Today Years Old" na kojem svaki dan otkrivaju neke manje poznate zanimljivosti koje uvijek oduševe korisnike društvenih mreža

Krumpirići iz McDonlad’sa glavni su dodatak svakom obroku u ovom restoranu brze hrane. Budući da su jedna od najpopularnijih stavki na jelovniku, uz hamburgere i piletinu, pomislili biste da ih znamo jesti, ali očito smo sve to radili pogrešno. Na profilu "Today Years Old" pojavilo se super otkriće koje će oduševiti sve ljubitelje McDonald'sa i krumpirića, prenosi mirror.co.uk.

Foto: Twitter

Čini se da se na stražnjoj strani posude za krumpiriće nalazi savitljivi dio na koji možete staviti umak. Trik je zapanjio gurmane, a objava je prikupila mnoštvo komentara i lajkova.

Na Twitter profilu napisali su: Jeste li znali da preklop na kutiji krumpirića zapravo ima svrhu?

Njihova objava izazvala je burnu raspravu na društvenim mrežama. Dok je većina bila oduševljena ovim jednostavnim trikom, drugi nisu bili uvjereni da je zapravo učinkovit.

"A što ako umakom poprskam svoju lijepu majicu?" pitao se jedan korisnik, dok je drugi otkrio kako smatra da je to zapravo poklopac za krumpiriće da se ne hlade tijekom nošenja kući.

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti popularan Big Mac umak:

Komentara 1

BE
Bela
11:04 02.09.2020.

u, stvarno visokovrijedno saznanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije