Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jeste li znali da su soda, limun i ocat snažni ekočistači kamenca?

Narodne kućne čarolije (1)
Foto: VL
1/4
PR
Autor
PR članak
08.02.2013.
u 13:49

Kako od sastojaka koje imate u kući napraviti učinkovita i bezopasna sredstva za borbu s prljavštinom, masnoćom i mrljama, pronađite u ponedjeljak u novom prilogu Večernjeg lista, Narodne kućne čarolije.

Pročitajte kako do čistog doma na prirodan, jeftin i zdrav način. U prvom prilogu Narodnih kućnih čarolija otkrijte kako ocat, soda, limun, čaj i alkohol mogu napraviti čuda u vašem domu. Ne trebate trošiti novac na kemijske proizvode za čišćenje, iskoristite ono što imate u svome domu kako bi on ponovno zablistao.

Kako od sastojaka koje imate u kući napraviti učinkovita i bezopasna sredstva za borbu s prljavštinom, masnoćom i mrljama, pronađite u novom prilogu Večernjeg lista, Narodne kućne čarolije.

A u utorak, 12. 2., ne propustite drugi dio priloga Narodne kućne čarolije na dar.

U drugom dijelu priloga Narodne kućne čarolije zavirite u prirodu i pronađite zelene pomagače koji će vam pomoći da se učinkovito riješite letećih i puzajućih nametnika. Donosimo kako efikasno i bez tragova očistiti prozore i podove, koristeći se prirodnim sastojcima koje imate u kući. Uživajte u mirisnom oblaku lavande i ružmarina svježe oprane posteljine i zavjesa. Izbjegavanjem kemijskih sredstava za čišćenje u svome domu u korist ekoloških činite mnogo za svoj kućni budžet, ali i za svoje ukućane te okolinu.

Ne propustite, od ponedjeljka priloge Narodne kućne čarolije na dar samo u Večernjem listu.

Želite prijaviti greške?