Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNI PRIZORI

Jeste li znali da možda u hladnjaku imate spremnik pun bakterija, a da toga niste ni svjesni

hladnjak
Foto: Shutterestock
1/4
04.06.2019.
u 12:04

Mnogi su korisnici na Facebooku komentirali kako ne čiste svoje hladnjake dovoljno često...

Charlotte Ann danima nije mogla ući u trag neugodnom mirisu koji je dopirao iz njezine kuhinje. Na kraju je otkrila da miris dopire iz njezina hladnjaka, a neugodne prizore podijelila je u jednoj Facebook grupi. Naime, na dnu hladnjaka skupljala se tekućina koja je nakon nekog vremena dobila izuzetno neugodan miris, piše Daily Mail.

Foto: Facebook/RTL

Voda je otjecala u ladicu za zamrzavanje na dnu hladnjaka, a mnogi su korisnici komentirali kako često nisu svjesni ovog problema jer je ne prazne redovito. Voda bi se trebala ispuštati u spremnik iznad kompresora na stražnjem dijelu hladnjaka prema dnu ladice. Toplina iz kompresora isparava vodu, no povremeno je potrebno izvaditi ladicu i oprati je kako ne bi došlo do neugodnih mirisa.

''Fuj, odvratno! Odmah ću isprazniti vodu iz ladice'', ''Grozno, izgubila sam apetit'', ''O. K., morat ću češće provjeravati svoj hladnjak', bili su neki od brojnih komentara zgroženih korisnika.

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vorda400
13:44 04.06.2019.

To je zato što su previše vremena na Facebooku a ne da par puta godišnje očiste hladnjak

FM
fmihoci1
17:38 04.06.2019.

Uobičajeni suvremeni hladnjak ---- nema nikakav odvod vode i s tim povezane, ovdje opisane, NUSPOJAVE !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije