Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Jeste li znali da dezodorans pomaže i kod žuljeva od cipela? Evo za što se sve koristi

Shutterstock
16.08.2019.
u 14:16

Zahvaljujući svojoj masnoj strukturi, dezodorans u stiku može poslužiti za mnogo nevjerojatnih stvari

Zaštita od žuljeva, sprječavanje znojenja stopala, kao i vrata samo su neke od stvari za koje se koristi dezodorans u stiku. 

Smrdljive noge 

Malo dezodoransa će riješiti ovaj problem. Prije obuvanja tenisica potrebno je namazati dezodorans po suhim stopalima i opasnosti nema. 

Masna kosa 

Osim šampona za suho pranje kose i baby puder i dezodorans u stiku pomaže u ovom slučaju. On će upiti višak ulja iz kose. 

Problemi sa žuljevima 

Baš kao što pomaže kod neugodnih mirisa, pomaže i kod sprječavanja žuljeva. Potrebno ga je namazati na dio na nozi gdje cipele stišću ili se remenčići sandala urezuju. Ovdje će sloj namazanog dezodoransa djelovati kao zaštita između kože i cipele.

Znojan vrat 

Stavljanjem dezodoransa na vrat sprječava se njegovo znojenje, kao i mokra kosa koja se nalazi na vratu. 

Znojne grudi 

Kada se stavi ispod grudnjaka, dezodorans zaustavlja znojenje grudi. Važno je samo koristiti one bez aluminija ili pak prirodne. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Psychlist
Psychlist
22:12 19.08.2019.

Kažu upućeni ljudi da li si stavio 10W40 ulje i to u predviđenom intervalu? Jesi, OK. A da li si gledao i kompatibilnost ulja sa svojim motorom? Nisi? E pa loše vijesti ako imaš neki super zahtjevan motor, na duže staze može početi praviti problema zbog takvih banalnosti. E pa vidite ovo je suprotno od te priče. Ali nema veze jer se radi o našem tijelu a ne o automobilskom motoru. Sprečavanje znojenja je nešto što meni kao laiku zaista ne izgleda zdravo. Organizam bi se trebao znojiti sa nekim razlogom, obično je to fizička aktivnost i visoka temperatura okoliša. Kao recimo automobil, voziš ga po auto cesti ideš na more sa 130 na sat, vani temperatura 37°C i kreneš razmišljati o autu kao o svojem tijelu, koji k***** kakva rashladna tekućina, sad ću još staviti karton naprijed na hladnjak...

KO
Kora
18:37 16.08.2019.

Kako su došli do tih otkrića? Stoji li iza toga znanstveno istraživački rad ili je Radio Mileva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije