Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što prvo vidite?

Jeste li zaljubljivi ili stvoreni da budete sami? Otkrit će vam ova fotografija

Pinterest
24.07.2020.
u 09:22

Kratki testovi mogu puno otkriti o vama kao osobi i o onome što vas čeka u životu.

Jeste li zaljubljive prirode ili više volite biti sami? Gdje vas čeka prava ljubav? Odgovore na ova pitanja doznajte uz jedan kratki kviz. Pogledajte fotografiju, a zatim pronađite pojam koji ste prvi primijetili i otkrijte njegovo značenje.

Foto: Pinterest

Kako pravilo ocijediti tjesteninu? Ovaj video izazvao je burnu raspravu!

Mačke
Često ste u vezama, ali se generalno bolje osjećate kada ste sami. Iskusili ste ljubav i romansu, ali to nije dovoljno inspirativno za vas i nije vam prioritet.

Pas
Vi ste osoba koja procvjeta kada je u vezi. Po vašem mišljenju, život je stresan i ponekad besmislen. Kada ste u vezi, to vam pomaže da gledate svijet malo drugim, pozitivnijim očima.

Srce
Vi vidite ljubav na svakom koraku. Za vas postoje dvije opcije – ili ćete ljubav života pronaći na poslu nakon duge veze, kada ste u malo ozbiljnijim godinama ili ćete tu osobu upoznati uskoro i ostati s njom cijeli život, ne pomišljajući na prekid.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:37 24.07.2020.

Mačke su zakon!:)))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije