Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzo i lako

Jeste li već očistili svoje radijatore? Evo kako to najjednostavnije napraviti

shutterstock
11.10.2020.
u 07:00

Ako imate problem s tamnim mrljama koje se nalaze iznad radijatora, one se mogu očistiti suhom krpom na kojoj je soda bikarbona.

Iako se čini da su čisti, radijatori imaju nakupine prašine i treba ih očistiti barem jednom godišnje, a sada je idealno vrijeme za to. Evo kako se na nekoliko načina može ukloniti prašina.

Prvo usisavačem pokupite svu prašinu. Najbolji će biti onaj na paru, ali i običan će imati jednak učinak. Pomoći može i fen za kosu koji će prašinu pogurati prema podu, a onda ju je jednostavno pokupiti metlicom.

Siniša je autor prve hrvatske kamperice: "Izrađena je od prirodnih materijala":

Za brisanje površine radijatora potrebna je krpica namočena u limunov sok. Nakon prvog brisanja, na red dolazi i drugo i to krpicom namočenom samo u vodu.

Ako pak imate problem s tamnim mrljama koje se nalaze iznad radijatora, one se mogu očistiti suhom krpom na kojoj je soda bikarbona.

Soda bikarbona može učiniti 'čuda', no nemojte je koristiti za ovo:

1/6
Ključne riječi

Komentara 2

TH
thaly16
13:23 11.10.2020.

Usisavač na paru???? BRAVO NOVINARČIĆU. Misliš možda da zbog ekoloških razloga proizvode usisavače na parni pogon a ne na benzin.

MI
Mislav28
10:49 11.10.2020.

sve soda bikarbona dosadni ste ko proljev s njom recite još ocat s njom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije