Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jeste li već isplanirali svoj 365. dan u godini? Donosimo prijedlog kamo za doček 2020.

hotel Lone
Foto: Promo
1/2
19.12.2019.
u 09:00

Ovog puta imajte spreman odgovor na pitanje koje se provlači iz godine u godinu. Znate već koje: „A gdje ćete za Novu?“.  Dok neki posegnu za najlakšim izborom, druženje u kućnoj atmosferi ili na gradskom trgu, većina ipak želi taj dan u godini obilježiti na poseban i drugačiji način. Mi vam predlažemo da se zadnji dan u godini uputite u Rovinj u hotel Lone!

Poznati rovinjski dizajn hotel za ispraćaj 2019. organizira party kakve priređuju najbolji klubovi. Sam program započinje već 30. prosinca sa degustacijom lokalnih vina u Enoteci hotela, Sushi Pop-up barom i modnim showroom dizajnerice Martine Herak dok će za glazbu taj dan biti zaduženi DJ SO CHIC, MATIJA DUIĆ i JAN KINČL. Odlična uvertira za spektakl koji očekuje sve goste hotela posljednje sate ove godine.

Za Silvestrovo je osiguran bogat program već od jutarnjih sati u wellnes&spa centru i lobbyju hotela, dok će večernji dio programa započeti uz novogodišnju večeru u Ballroom-u i restoranu ResoLution. Da zabava traje do ranih jutarnjih sati, pobrinut će se odličan line up: poznati svjetski DJ Duo MILK & SUGAR, zatim DJ PEPPE i NADEŽDA DIMITRIJEVIĆ, DJ MATIJA DUIĆ i JAN KINČL te DJ ALEN SFORZINA.

Foto: Arena Hospitality Group

Ukoliko dolazite u pratnji najmlađih, za njih je također osiguran odličan program uz buffet večeru.

Plan za prvi dan u 2020.? Opuštanje u svih 1700 četvornih metara wellness centra hotela i, naravno, kasni check out nakon BBQ Outdoor Party-ja.

Dio ove zabave moguće je biti uz bukiranje novogodišnjeg paketa  dok ukoliko želite biti dio samo večernjeg partyja, onda svoje ulaznice potražite već sada na Eventimu jer mjesta je svega još nekoliko.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije