Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zodijak

Jeste li spremni za nova iskustva ovog ljeta?

Ljetni horoskop
18.07.2019.
u 15:15

Zašto jedni više vole aktivni godišnji, dok drugi uživaju u opuštanju – pročitajte u Večernjakovu Ljetnom horoskopu

Zašto prvo mjesto među putnicima zasluženo pripada rođenima u znaku Strijelca? Hoće li se Blizanci više radovati kraćim ili duljim putovanjima? Koji znak Zodijaka najviše uživa u hedonizmu? U nedjelju na kioscima potražite dar uz Večernjak, posebni prilog Ljetni horoskop na 24 stranice.

Ljetni horoskop može vam otkriti koji tip putovanja i odmora najviše odgovara vašem horoskopskom znaku, a koji vašim prijateljima, partnerima i članovima obitelji.

Godišnji odmor za potpunu regeneraciju

Otkrijte ključ za čuvanje dobre kondicije i zdravlja po Zodijaku. Ovog ljeta radite samo ono što vam čini dobro, ono od čega se osjećate snažno i osvježeno. Iskoristite našu povezanost s prirodom, čiji smo dio, kako biste napunili baterije. U Ljetnom horoskopu pročitajte gdje se koji znak može najbrže napuniti i krenite u prirodu.

Ljetni horoskop vas čeka na kioscima

Umjesto da se na kraju godišnjeg odmora osjećate umorniji i iscrpljeniji nego na početku, ovo ljeto stavite svoje zdravlje i uživanje na prvo mjesto i poklonite sebi godišnji kakav zaslužujete.

Ljetni horoskop na 24 stranice otkrit će vam kako to postići. U nedjelju 21.srpnja potražite ga na kioscima kao dar uz vaš Večernji list.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije