Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernji i SelectBox daruju!

Jeste li spremni za avanturu? Gastro spektakl oduševit će vaše nepce, ali i partnera

Gastrospektakl oduševit će vaše nepce, ali i partnera
Foto: Promo
16.04.2018.
u 15:54

Degustacije vrhunskih vina i slasnih domaćih proizvoda koji se nalaze u SelectBox paketu Avantura okusa zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane. Među njima ste? Prijavite se na natječaj.

Za sve željne novih okusa pripremili smo pravu poslasticu. Portal Vecernji.hr u suradnji sa SelectBoxom najsretnijeg čitatelja daruje poklon-paketom Avantura okusa. Jeste li spremni za avanturu na kojoj će vam jedini izazov biti kako svom nepcu priuštiti najveći užitak? Ako je vaš odgovor potvrdan, prijavite se na naš natječaj i razveselite svog partnera, brata, sestru, prijateljicu gastro spektaklom koji će vam dugo ostati u sjećanju.

SelectBox paket Avantura okusa omogućuje degustaciju domaćih i stranih delicija na više od 50 lokacija diljem Hrvatske, Slovenije i Srbije. Ponuda vrijedi za dvije osobe i uključuje degustacije crnog i bijelog vina u vinarijama ili više vrsta rakija i likera u rakijarnicama. Uza sve to, ljubazni domaćini spremili su vam i slasne zalogajčiće. Kušajte domaće kobase, salame, sir, maslinovo ulje i još pregršt drugih namirnica čiji će vas okus još dugo pratiti.

Gdje ćete ponudu iskoristiti, ovisi isključivo o vašim afinitetima, a mi vam jamčimo zadovoljstvo jer su sve lokacije pomno odabrane u suradnji s prestižnim Restaurant Clubom. Što čekate? Upustite se u nezaboravnu gastro avanturu!

Popis objekata u kojima možete iskoristiti ponudu pogledajte ovdje. Ponudu je moguće iskoristiti 2 godine od aktivacije paketa.

Sve što trebate napraviti jest odgovoriti na nagradno pitanje i osoba s najkreativnijim odgovorom osvojit će ovu primamljivu nagradu!

Natječaj traje do četvrtka 19. travnja 2018. godine u 16 sati, a sretnog dobitnika objavit ćemo unutar 24 sata od završetka natječaja.

SelectBox je naziv za poklon pakete koji omogućuju originalne doživljaje i nezaboravna iskustva. Cijeli program obuhvaća više od 1800 različitih doživljaja, dostupnih kroz 26 različitih paketa. Cjelokupnu ponudu možete pronaći na www.selectbox.hr.

Sretna dobitnica je:

Sanja Horvat, Zagreb

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije