Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednostavno je

Jeste li se ikada pitali zašto se u hotelima, uz potrepštine, ne nalazi i pasta za zube?

Getty
07.09.2019.
u 07:00

Neki vlasnici hotela ne žele otkriti prave razloge, dok neki jednostavno radije biraju druge proizvode koje će ponuditi gostima

Neki hoteli u kupaonici imaju cijelu paletu proizvoda za higijenu. Od šampona, do dezodoransa, dok goste ni u jednom hotelu neće dočekati pasta za zube i to iz nekoliko razloga. 

Foto: Getty Images

“Mnogi vlasnici hotela ne žele otkriti pravi razlog zašto gostima ne nude pastu za zube u kupaonici. Ipak, postoji nekoliko poznatih razloga”, rekla je Janet Semenova, savjetnica za putovanja za portal Reader’s Digest.

Prvi razlog je što je pasta za zube hotelima preskupa za nabavu. Također, većina hotela već ima unaprijed određene stvari koje moraju ponuditi gostima, a među njima se najčešće ne nalazi pasta za zube.

“Najčešće su to: šampon, kapa za tuširanje, sapuni, sušilo za kosu i još neke. Ali kod hotela koji drže do sebe, svi ti proizvodi moraju biti jako kvalitetni, čak i luksuzni, a vlasnici uvijek biraju samo najbolje brendove. Kada se radi o pasti za zube ne postoje luksuzni brendovi i upravo zato odlučuju uložiti u druge proizvode”, dodala je Semenova.

Pogledajte što odjenuti na razgovor za posao:

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
07:29 07.09.2019.

Pasta za zube je preskupa, a ne postoje luksuzni brendovi, kao npr sapuna i šampona?! Jel se to netko posvadil s mozgom jutros?

MA
MAX127
08:47 07.09.2019.

Hahaha ono kad novinar nikad nije bio u hotelu sa 4 ili više zvijezda

KA
Karanfil
08:08 07.09.2019.

Ma šta NI U JEDNOM HOTELU, to nije istina ja sam dobila i četkicu i pastu !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije