Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Jeste li primijetili da Coca Cola nema svugdje isti okus? Evo zašto je u McDonald'su tako ukusna

Shutterstock
22.10.2020.
u 11:30

Osim u pakiranju, poanta je u hlađenju, ali i još jednoj stvari na koju nikada ne bismo pomislili.

Ako ste ikada naručili Coca Colu u McDonald'su, onda ste sigurno primijetili da ima potpuno drugačiji okus od one koju možete kupiti u trgovini ili dobiti u kafiću - i ne, niste jedini. Jednostavno, lanac ovih restorana brze hrane bolje vodi brigu o omiljenom gaziranom piću. 

U videu pogledajte kako napraviti Big Mac umak kod kuće:

Glavna stvar je u pakiranju - Coca Cola u ove restorane dolazi u spremnicima od nehrđajućeg čelika dok u neke druge dolazi u plastičnim vrećicama, prenosi Reader's Digest. Naime, nakon što stigne u restoran, gazirani napitak se dobro rashladi, a zatim se posebnom metodom, odnosno kroz veliku cijev prelije u aparat iz kojeg se kasnije poslužuje gostima, kako bi ostao maksimalno hladan.

Uz sve to, McDonald's koristi posebne slamke koje su nešto šire od uobičajenih, tako da okus ovog napitka može pogoditi sve vaše okusne pupoljke.

Znate li zašto je McDonald'sov znak, ali i drugih fast food-ova žute boje?

1/4

Komentara 28

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
16:18 22.10.2020.

Cola u McDonalds je vodenasta .

SL
slavenZadravec
16:09 22.10.2020.

Jeste li primijetili kako je okus hamburgera daleko najlošiji u McDonaldsu?

SH
Shtanga
15:29 22.10.2020.

Pogledajte od kuda nam sve stiže sada Coca Cola! Mađarska, Srbija, Italija itd. Jeftinije ju je uvesti u RH iz nekih drugih zemalja nego kupiti iz tvornice u Sachsovoj u Zg. Sramotno državice da potičeš uvoz čak i onoga što se dovoljno proizvodi za naše potrebe u našoj zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije