Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optička iluzija

Jeste li perfekcionist ili prirodni vođa? Otkrit će vam ova fotografija

Pinterest
15.06.2020.
u 12:50

Pogledajte fotografiju na nekoliko sekundi, a broj konja koje ste vidjeli otkrit će vam kakva ste osoba.

Optičke iluzije često otkrivaju zanimljive stvari o našim osobnostima, ali i o karakteru. Stoga je istina da nas naše gledište definira i pokazuje kakva smo osoba. Ova fotografija otkrit će istinu o vašem karakteru, a sve što trebate napraviti jest brzo pogledati fotografiju na nekoliko sekundi i upamtiti koliko ste konja vidjeli. 

Foto: Pinterest

Ako ste vidjeli samo jednog konja, vi ste osoba koja uvijek promatra veću sliku. Doživljavate stvari kao cjelinu. Vrlo ste brzi u donošenju odluka i ne razmišljate previše dok ih donosite. Ove osobine čine vas sjajnim u nadzoru nad ostalima jer ste sposobni da brzo izračunate sve posljedice. Iako ste odlični kao vođa, još uvijek niste glavni. Stoga se uvijek trudite i radite na sebi.

Ako ste vidjeli od 5 do 10 konja, vi ste precizni i pedantni. Ne pristupate olako stvarima, već dobro izračunate kojoj trebate posvetiti svoje vrijeme i pažnju. Unatoč tome, vi ste vrlo praktična osoba i ništa vas ne sprečava u ostvarivanju svojih ciljeva. Uvijek ste u pokretu, ali nekad znate i pretjerati. No znate prihvatiti i neuspjeh.

Ako ste vidjeli 11 ili više konja, vi ste oštroumna osoba. Primjećujete stvari koje drugi ne vide. Iznimno ste odgovorni i ne gubite ni najmanje bitke. To je jedan od glavnih razloga zašto ljudi vole raditi s vama. No vaš perfekcionizam ima i neke mane. Kad se nađete u teškim situacijama, ne znate biste li odustali ili nastavili. Vjerujete da sve možete popraviti pa vam je teško odustati i nikad niste zadovoljni svojim rezultatima.

Pogledajte koliko Zagrepčani poznaju stare purgerske riječi:

Komentara 1

WA
wannabenovinari
15:16 15.06.2020.

Ukratko, koliko god konja da ste vidjeli, vi ste sjajna i divna osoba, koju svi vole i s kojom žele raditi. Zbljuv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije