Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ho, ho, ho...'

Jeste li ikad vidjeli nekog ovako zbunjenog? Djevojka ukrasila cijelu kuću i uvjerila ga da je Božić!

TikTok/kenzielynnsmit
06.04.2021.
u 15:29

Brinem se za tebe, rekla je djevojka zaručniku dok se on u nevjerici osvrtao po sobi, a njegov je šok dosegnuo vrhunac kad je iz džepa izvadio mobitel - i vidio da je 25. prosinca

Korisnica Mackenzie Lynn objavila je na TikToku video u kojem pokazuje kako je prije par dana svog zaručnika kad se ujutro probudio uvjerila da - Božićno jutro.

Video koji je objavila pod imenom @kenzielynnsmith pogledan je gotovo sedam milijuna puta, a Mackenzie je u njemu prepričala i par detalja svoje pomno smišljene podvale.

Naime dok je on spavao, ona je cijelu kuću ukrasila božićnim ukrasima - a nije joj bilo teško ni okititi božićno drvce s ispod naslagati hrpu poklona, objesiti čarapu za Djedicu na kamin i staviti vijenac na vrata.

@kenzielynnsmith

He asked me to take him to the hospital😩 #fyp #foryou @jakemaldonado @conejones

♬ original sound - Mackenzie Lynn

Lyn nije zaboravila ni na datum koji je na svim uređajima promijenila na 25.12., čak i onaj na njegovom mobitelu. A onda je čekala da se zaručnik probudi i da 'uhvati' njegovu reakciju.

- Brinem se za tebe - rekla mu je dok se on u nevjerici osvrtao po sobi, a šok je bio na vrhuncu kad je iz džepa trenirke izvadio mobitel da provjeri datum i vidio da je 25. prosinca.

U međuvremenu im je u stan ušao i zajednički prijatelj koji im je, s platom punom hrane u ruci, ležerno dobacio 'Sretan Božić' i rekao da 'preko praznika ide u posjet svojoj mami'...

Kreću novi nastavci omiljene serije 'Lud, zbunjen, normalan' u kojima ćemo gledati i pokojnog Nadarevića

1/8

U naslovu svog videa koji je lajkalo više od dva milijuna ljudi Lyn piše da ju je par minuta kasnije zaručnik zamolio da ga vodi na Hitnu jer je 'jako zbunjen'.

- Isuse koji izraz lica, on je 'zreo' za ludaru - napisao je netko u komentarima, a neki su domišljatoj autorici videa uputili i 'prigovor' što ga nije još par dana ostavila u uvjerenju da je prosinac, da dočeka Novu godinu... 

Zagreb se probudio pod snježnim pokrivačem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije