Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijat će vas

Jeste li čuli za pojam kovidiot i zašto neki baš imaju jaku potrebu to biti

Facebook
24.03.2020.
u 16:00

Ljudska sebičnost koja se drastično pokazala u cijeloj pandemiji s koronavirusom sada je dobila i svoj naziv - covidot.

Na stranici urbandictionary.com osvanuo je novi pojam koji označava ljudsku sebičnost i glupost vezanu uz koronavirus - kovidiot (covidiot). Opisuje sve ljude koji ignoriraju zdrav razum pandemije koronavirusa u svijetu, savjete, putuju i nepotrebno se socijaliziraju. Panično kupuju namirnice i gomilaju zalihe toaletnog papira. 

Neke od zanimljivih definicija glase:

"Osoba koja leti u zonu pandemije na odmor s djecom, a nije sigurna hoće li se moći vratiti u svoju zemlju. Dijeli fotografije na društvenim mrežama."

"Stvorenje koje ignorira jednostavne upute i stavlja tuđe živote u opasnost."

"Tupavac koji ne čita vijesti već sve 'pretpostavlja' i kao hrčak skuplja zalihe."

"Glupa osoba koja ignorira napomenu da se socijalno distancira i pomaže u daljnjem širenju koronavirusa."

"Osoba koja odlazi vidjeti baku, koja kupuje zalihe toaletnog papira i koja se ne štiti. Dakle, ne nosi masku i rukuje se."

Kako pravilno oprati ruke, pogledajte u videu:

Komentara 4

DU
Duslikr
16:44 24.03.2020.

Na žalost pročitao sam i ovaj članak.

DU
Deleted user
06:48 25.03.2020.

Onda su Svedi svi kovidioti, skole rade, granice otvorene, promet radi, sve radi. Bit cemo mi idioti kad svi ostanu bez posla, i onda naravno dodjemo do toga da nacija mora imati imunitet. Svedi ne cekaju cjepivo jer ga ne zele. Zadnje zbog svinjske je prema rezultatima na misevima uzrokovalo neplodnost svih prije puberteta tada. Tad su se svedi cudili poljacima koji nisu uvezli cjepivo. A koje ce cjepivo protiv covid 19 imati nus pojave, a nama narede cijepljenje bas kao svedi tada svojima? Necemo biti covidioti vec crovidioti ili samo hidioti.

DU
Deleted user
17:18 24.03.2020.

"... ne nosi masku i rukuje se..." - a nama govore mjerodavni da maska nije nužna, a bez nje ćemo ispasti kovidioti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije