Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Jesi li za šalicu prave prirode?

Podravka čajevi
07.12.2021.
u 16:40

Čaj čini čudesa za naše tijelo, a ovisno o tome koju vrstu čaja piješ, može ti pomoći na razne načine.

Ispijanje čaja ne čini samo da se naše tijelo osjeća bolje, već je dobro i za dušu. Sjedenje s dobrim prijateljima uz šalicu čaja stvara onaj topli osjećaj povezanosti, a sve tvoje brige kao da nestanu s prvim gutljajem. Može poslužiti i kao signal da malo usporiš, pogotovo ako pripremu čaja pretvoriš u ritual.

A što je ljepše od istinskog zagrljaja prirode uz Podravka čajeve?

Vrati se prirodi da bi se vratio sebi

Čajevi sa 100% prirodnim voćnim sastojcima obgrlit će te svojim pozitivnim svojstvima i pružiti ti predivno utočište. Uz dosadašnje najdraže okuse, sad možeš isprobati i tri nova koja će te dodatno očarati – Malinu brusnicu, Šumsku jagodu acai i Mango breskvu.

Smij se od srca uz opuštajući par maline i brusnice, očaravajuću kombinaciju idealnu za svako raspoloženje i svako doba godine. Njihova snaga pružit će ti odličnu zaštitu za hladnijih dana. A na dane kad se trebaš malo više voljeti, priušti si pravu voćnu bombu, šumsku jagodu i acai. Ovaj zaokružen miris bit će tvoje pravo utočište, posebice u hladnim zimskim noćima. Podigni energiju i uživaj u slasnoj kombinaciji najboljeg iz prirode!

Ponekad je vrijeme i samo za sanjarenje – u tom slučaju isprobaj predivno izbalansiranu kombinaciju manga i breskve te mislima otputuj u voćnu egzotiku. Ubacimo u taj čarobni mix malo ploda jabuke, bijelog hibiskusa te puno pravih plodova manga i breskve i imaš šalicu punu ostvarenih snova.

Tvoja prava priroda

Dopusti da sva čarolija Podravkinih 100% prirodnih voćnih čajeva postane dijelom tvoje rutine. Sjeti se, kad brineš o sebi, tako najviše brineš o svojim najdražima! Pronađi svoju najbolju kombinaciju okusa te prijeko potrebne podrške u ovim hladnim danima i postani prvi kotačić u svim čarobnim promjenama koje slijede.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije