Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je najbitnije!

Trenerica Jennifer Aniston otkriva koja je tajna savršenog izgleda

Jennifer Aniston
Foto: PA/Pixsell
10.08.2017.
u 09:51

Instruktorica joge Mandy Ingber priznala je što je najpotrebnije da biste izgledali i osjećali se dobro

Iako ima 48 godina, Jennifer Aniston izgleda sjajno. Vrijeme je za nju jednostavno stalo, a za njezin savršen izgled jednim je dijelom zaslužna i njezina instruktorica joge Mandy Ingber koja ju trenira posljednjih 15 godina.

– Justin je najduhovitija osoba koju sam ikad upoznala i uvijek me nasmijava. Smijeh je jedan od najboljih načina za ostati mlad – priznala je nedavno Jennifer i otkrila koliko voli svoga supruga Justina Therouxa, no velike zasluge pripisuje i svojoj instruktorici joge.

– Kada sam počela s jogom, primijetila sam puno promjena. Noge su mi postale mršavije, ruke jače, a primijetila sam i koliku unutarnju snagu imam – rekla je lijepa glumica.

No, unatoč tome što od joge doslovno živi, instruktorica Mandy tvrdi kako zbog joge nitko neće izgledati savršeno te da je za to potrebno nešto potpuno drugačije.

Pošto je u prošlosti imala problema s mentalnim zdravljem i poremećajima prehrane, priznaje kako je najbitnije imati samopouzdanja i samopoštovanja.

– Najbitnije je voljeti sebe i to uvijek govorim i svojim klijentima. Ako volite sebe onda ćete se i htjeti pokrenuti i vježbati – kaže Mandy Ingber koja je u mladosti proživjela brojne strahote, a kada je imala 22 godine pokušali su je i silovati.

– Imala sam poremećaje u prehrani i anoreksiju. Nakon pokušaja silovanje i silovanja moje cimerice sve se promijenilo. Naučila sam voljeti svoje tijelo. Udebljala sam se i počela se prihvaćati takvu kakva jesam te sam počela govoriti o tome – priznaje ona. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije