Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavna suradnja

Jeftina kolekcija za mlade obožavatelje Harryja Pottera

hp8
Reuters
01.02.2010.
u 20:03

Kolekcija koju potpisuje Emma Watson preslika je njezina osobnog stila, a temelji se na osnovnim komadima poput male crne haljine, džinsa i dolčevite

Glumica Emma Watson, poznatija kao Hermione iz Harryja Pottera, nakratko je prekinula studij kako bi s bratom odradila nove kampanje za engleskoga modnog diva – trendovsku marku Burberry, ali i kako bi pokazala svoje dizajnersko umijeće. Jučer je u Londonu predstavljena prva ograničena kolekcija poznate urbane marke People Tree za mlade. Na predstavljanju svoga dizajnerskog prvijenca Emma je rekla:

– Teško je pronaći kvalitetnu i modernu mladenačku odjeću koja ne prati slijepo trendove i koja se brine o prirodnoj proizvodnji.

Na suradnju se, kaže, odlučila kako bi mladima priuštila odjeću s potpisom po pristupačnim cijenama.

Kolekcija koju potpisuje Emma Watson preslika je njezina osobnog stila, a temelji se na osnovnim komadima poput male crne haljine, džinsa i dolčevite, a krojevi su jednostavnih linija i lako se kombiniraju s drugom odjećom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije