Jednostavno jelo: Lignje zapečene u pećnici sa špeclima su za prste polizati
Naša omiljena gastroblogerica Tatjana Miletić ovaj fantastičan recept osmislila je u izolaciji želeći malo razveseliti članove svoje obitelji, ali i vjerne čitatelje njezinog bloga MyTastyPot. Itekako je uspjela u svome naumu - ovako fino jelo s lignjama već dugo nismo jeli!
Komentari 6
ww︆︅w︆︅.︆︅Ki︆︅︆︅s︆︅sTok.co︆︅m
IV
Super
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
špeclima .... a sto su to špecli. izgleda da vi to na mala vrata purgerski uvaljujete pod hrvatski.