Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ljepotu u trenu

Jednostavni i spasonosni trikovi za ljepotu koje svaka žena želi znati

njega kože
Foto: Shutterstock
25.06.2014.
u 08:00

Svojim najdražim lakom namažite nokte, a zatim ruke stavite oko 10 centimetara iznad lonca s vodom. Para će učiniti "čudo" i vaši nokti dobit će divni, matirani seksi look.

Svaka žena želi biti lijepa i ima svoje male rutine kada je uljepšavanje u pitanju. Portal Health donosi nekoliko korisnih i jednostavnih trikova za ljepotu koji će svakoj ženi dobro doći...

1. Brže osušite lak na noktima

Vrijeme je novac...Ako ste u žurbi i želite da vam se lak na noktima brzo osuši, a nemate proizvode za brzo sušenje, nalakirane nokte samo uronite u posudu s hladnom vodom i ledom da se brže osuše. Jednostavan trik koji će vam uštedjeti vrijeme i živce. prije lakiranja, rubove oko noktiju namažite s malo maslinova ulja, tako ćete lakše ukloniti višak laka koji vam prijeđe preko zamišljene linije nokta koju lakirate.

2. Matirani nokti sa sjajnim lakom

Ako vam se jako sviđa izgled matiranih noktiju u boji, ovaj trik će vam biti spasonosan i uštedjeti vam dosta novaca. Sada više ne morate kupovati posebne lakove s mat efektom. Jednostavno svojim najdražim lakom namažite nokte, a zatim ruke stavite oko 10 centimetara iznad lonca s vodom. Para će učiniti "čudo" i vaši nokti dobit će divni, matirani seksi look.

3. Uklonite šljokičasti lak jednostavnije

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Znamo kako se šljokice lako zalijepe za nokat i ponekad bude prava muka ukloniti ih. Umjesto pamučnih blazinica, koristite komadić tkanine za skidanje laka sa šljokicama. Vidjet ćete kako se lak skida jednostavno i bez tragova šljokica na noktima.

4. Napravite glatku liniju tušem

Ako želite naglasiti oči vjerojatno povlačite crnu crtu u rub trepavica. Ako imate drhtave ruke taj "posao" može biti frustrirajući. Umjesto da se mučite s povlačenjem ravne crte iz jednog poteza, tuš ili olovku držite vodoravno i iscrtajte crtu iz dva, tri poteza.

5. Mekane olovke za oči i usne

Ako su vaše make up olovke za oči i usne mekane, stavite ih u hladnjak na sat vremena prije nego ih upotrijebite.

6. Skinite make up s lica pomoću kokosovog ulja

Nakon uobičajenog uklanjanja šminke s lica, na blazinicu stavite malo kokosovog ulja i nanesite na zatvorene oči. Ostaci maskare i sjenila lakše će se skinuti s kože.

7. Prije ruža na usne stavite rumenilo

Rumenilo ili sjenilo za oči kao podloga na usnama pomoći će da ruž dulje traje. Na ovaj način ćete morati rjeđe nanositi ruž na usne i osigurati da dulje vremena vaše usne izgledaju "svježe".

Foto: pixabay

Foto: Thinsktock

8. Koristite vizitku kada nanosite maskaru

One male crne mrljice ispod očiju spriječit ćete ako ispod trepavica stavite neku vizitku ili neku drugu kartonsku karticu. Trepavice će biti naslonjene na nju, a vi od korjena prema vrhu možete nanijeti maskaru bez straha od neželjenih tragova na koži, a trepavice će izgledati punije i gušće.

9. Ne trljajte mokru kosu s ručnikom

Trljanje mokre kose s ručnikom može slomiti vlasi. Umjesto toga kosu zamotajte u pamučnu majicu.

>>7 situacija u kojima će vam štapići za uši doći kao naručeni

>>Ako imate problematičnu kožu ne nanosite make up

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije