Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Jednostavan trik kojim ćete zategnuti hlače u struku da ne padaju - bez remena i bez odlaska krojačici

Tik Tok
12.05.2022.
u 15:30

Treba vam samo nekoliko sekundi za odličan rezultat

Za sve koji su mislili da su pronašli savršeni par traperica, a onda shvatili da im ipak ne stoje tako dobro i da 'plešu u struku', jedna je Tiktokerica otkrila odličan trik kojim se traperice mogu zategnuti bez remena i bez odlaska krojačici, kako piše The Sun.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Bo Brown, stilistica na Tik Toku, podijelila je trik koji je od tada postao viralan i skupio preko dva milijuna pregleda. Usvom videu ona demonstrira kako zategnuti traperice koje su prevelike oko struka, te pokazuje kako im gumb provlači kroz prvu trakicu koja je inače namijenjena za remen, a tek onda kroz rupicu predviđenu za gumb na trapericama. 

 

@bobrownn TOO BIG JEANS/PANTS HACK 👀 Hit the + for daily #fashionhacks 🤍 #jeanshacks #jeans #stylehacks #toobigjeans #pantshack #fashiontip #explore ♬ One Dancing - Berthch

Između gumba i rupice za gumb treba naime ostaviti prostora da se traper može stegnuti u struku, a rezultati su odmah vidljivi jer traperice više ne vise oko bokova. Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni ovim trikom pa su preplavili komentare. 

- Ovo stvarno radi. Genijalno! - komentirala je jedna impresionirana korisnica. 

" Odmah ću ovo probati, hvala ti", napisala je druga, a treća je samo dodala: "Wow!"

Kako u nekoliko sekundi popraviti patentni zatvarač?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije