Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
može se

Jednostavan način da se riješite ružnih žutih mrlja od znoja na bijeloj odjeći

Foto: Shutterstock
15.02.2019.
u 15:23

Nanesite na mrlju i pospite sodom bikarbonom. Iščetkajte četkom i ostavite tako oko sat vremena.

Uklanjanje tvrdokornih mrlja s odjeće ponekada zna biti zaista zamoran posao. Pronaći savršenu kombinaciju proizvoda i metode kako ukloniti mrlje koje nakon običnog pranja i dalje pokazuju svoju prisutnost, mnogim će domaćicama zadati glavobolju.

Upravo stoga mnoge su žene "udružile" u raznim grupama na Facebooku kako bi podijelile svoja iskustva i savjete za čišćenje i tako pomogle jedni drugima. Jedna je majka otkrila kako je muku mučila s ružnim znojnim mrljama koje nije mogla ukloniti s bijele majice. Nakon što je satima pretraživala na internetu, isprobala je kombinaciju koja je donijela željene rezultate. Na svom blogu One good thing podijelila je savjet...

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Potrebno vam je sredstvo za pranje posuđa koje uklanja masne mrlje, soda bikarbona, hidrogen peroksid i četka za odjeću, može poslužiti i četkica za zube. 

Ovisno o tome koliko odjeće perete u isto vrijeme, kombinirajte jedan čep tekućeg deterdženta za pranje posuđa i dva hidrogen peroksida u posudi. Promiješajte. 

Nanesite na mrlju i pospite sodom bikarbonom. Iščetkajte četkom i ostavite tako oko sat vremena. 

Nakon toga operite uobičajeno i mrlje će nestati. 

Pogledajte i video Savjeti za jednostavnije čišćenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije