Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno je

Jednostavan i jeftin trik kako da spriječite udaranje vrata automobila u zidove garaže

Facebook
06.10.2020.
u 15:47

Sve što vam je potrebno su duguljaste spužve i malo ljepljivih traka.

Jedna vozačica otkrila je domišljat način kako spriječiti vrata automobila da se razbijaju u zid od garaže, a potrebna su samo dva jeftina proizvoda, prenosi Daily Mail. Žena iz Queenslanda zalijepila je duguljaste spužve na zid s ljepljivim trakama, tako da kada uveze svoj automobil u garažu, vrata dodiruju mekano pomagalo za plivanje i ne udaraju u tvrdi zid.

Foto: Daniel Pavlić

Svoj trik podijelila je u Facebook grupi pokazavši fotografiju garaže, a mnogi su ostali oduševljeni koliko je jednostavan, ali i jeftin. Uz to, spužvasti materijal djeluje kao jastuk kako bi spriječio struganje boje kada se vrata otvore - uobičajeni, ali skupi oblik oštećenja koji u autoservisima može biti prilično skup. 

- Tako sjajna ideja. Hvala na dijeljenju. Voljela bih da je moja garaža ovako čista, komentirala je jedna žena.

- Dobra ideja. Šteta što ga ne možete zalijepiti sa svake strane automobila kako biste spriječili ogrebotine i udubine na parkiralištima, rekao je drugi korisnik.

Stiže novi zakon o cestovnom prometu: Uvode se kazne za električne romobile:

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
19:10 06.10.2020.

Otkrice ravno otkricu amerike!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije