Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasio ju je

Jedna ribica nije mogla plivati, a onda joj je vlasnik napravio mini protezu

Youtube/caters
19.07.2019.
u 15:00

Zbog svoje bolesti ribica nije mogla plivati, a prijetila joj je i smrt. Vlasnik je tražio na internetu način kako bi joj mogao pomoći i napravio posebno pomagalo

Ljubitelj životinja i modni dizajner Henry Kim (32) napravio je posebno pomagalo za svoju zlatnu ribicu. Nakon što mu je nekoliko ribica uginulo zbog problema s plivaćim mjehurom, odlučio je nešto poduzeti.

U plivaćem mjehuru nalazi se i centar za ravnotežu riba pa njegova zlatna ribica nije mogla plivati već je plutala gore-dolje, a nekada je jednostavno ležala na dnu akvarija. Do ovog problema dolazi zbog prljavog akvarija ili loše temperature i kvalitete vode.

"Ribe koje imaju ovaj problem najčešće žive nekoliko mjeseci, dok je moja riba zahvaljujući pomagalu preživjela pet mjeseci. Pomagalo im pomaže da ostanu na površini", izjavio je Henry za Mirror.

U svojem domu u Južnoj Koreji Henry ima tri akvarija sa 20 riba, a na ideju je došao kada je istraživao ovu bolest na Googleu. Pronašao je nekoliko videa s uputama kako spasiti ribe i odlučio napraviti plastično pomagalo.

Ključne riječi

Komentara 3

3
3
15:43 19.07.2019.

bolesno...

FA
falterast
19:10 19.07.2019.

Zar 5 mjeseci nije "nekoliko mjeseci"? Ako nije, koliko bi mjeseci trebalo pa da to bude "nekoliko mjeseci"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije