Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinjavajuće

Jedna od pet mladenki udeblja se do prve godišnjice braka

Mladenci
Photos.com
03.12.2009.
u 08:33

Polovica ispitanih mladenki izjavilo je da nakon 'velikog dana' više ne mare za svoj izgled i težinu, a njih 22 posto izjavilo je da više ne osjećaju potrebu da impresioniraju svoje voljene

Nema sumnje, pitanje je časti da svaka mladenka na svoj dan vjenčanja dođe 'stesana', direktno iz dvorane za fitness. No, jednom kad joj je na ruci zasjao prsten, e to je već sasvim druga priča. Čak 22 posto mladenki ili, drukčije rečeno, jedna od pet mladenki udeblja se tijekom prve godine nakon ceremonije, pokazalo je britansko istraživanje.

Pritom, gotovo svaka od njih žali se na prigovaranje svojih supruga koji, očito, nimalo blagonaklono ne gledaju na njihovu dotad neviđenu kilažu. Polovica ispitanih mladenki izjavilo je da nakon 'velikog dana' više ne mare za svoj izgled i težinu, a čak 20 posto taj je stav zauzela još na medenom mjesecu. Njih 42 posto jednostavno je priznalo da su preopuštene u društvu svojih supruga, dok je čak 22 posto izjavilo da više ne osjećaju potrebu da impresioniraju svoje voljene - jednom kad su izrekle sudbonosno 'da'.

Studija koja je provedena na 3000 mladih, tek udanih žena, također je pokazala da više od trećine ispitanica misle da je vrlo teško hraniti se zdravo tijekom prve godine braka jer ispred njih više nije dan vjenčanja ni medeni mjesec da ih na to motivira.

Četvrtina mladenki izjavila je da su se okrenule 'bezbrižnoj' prehrani stoga što su bile tako uznemirene što je njihov dan vjenčanja prošao, dok je 31 posto ispitanica izjavilo da jedu iz jednostavnog razloga što ne znaju što će sa sobom jer se više ne mogu baviti planovima oko vjenčanja.

Što na sve kažu njihovi odabranici? Njih 19 posto izjavilo je da će 'nešto poduzeti da to spriječi'. Oko 30 posto ispitanih muškaraca, pak, otišlo je na dijetu skupa sa svojim mladenkama kako bi ih u tome ohrabrili. Vidjeli ljudi da im drugo ne preostaje... 

Ključne riječi

Komentara 1

CV
cvijece
19:29 05.12.2009.

Jadno razmišljanje( mladenki)!Za svog čovjeka se moraš truditi ,u svakom smislu,SVAKI DAN!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije