Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Jedna fotografija zgrozila ljude i dokazala zašto treba usisavati dom baš svaki dan

Facebook
19.11.2020.
u 09:30

Korisnike Facebooka zgrozila je fotografija prljavštine, a jedna žena napisala je da usisava dom svaki dan, ali da se uvijek skupi jednaka količina prljavštine.

Koliko često uključite usisivač i pokupite prašinu u svoja četiri zida? Jednom tjedno? Svaka tri dana? Ove fotografije natjerat će vas da promijenite navike – i da počnete usisavati svaki dan! 

Jedna žena objavila je na Facebook stranici čija je tematika čišćenje fotografiju na kojoj se vidi velika količina prljavštine koja se sakupila u samo nekoliko dana. 

Autorica fotografije, inače iz Australije, napomenula je kako svoj dom zaista održava urednim i čistim, a ova fotografija samo dokazuje koliko je usisavanje bitna stavka u tome. Napisala je da je do sada jednom tjedno usisavala tepihe, a ostale površine i nekoliko puta u tjednu. Također, kućni ljubimci većinu vremena provode vani, a ukućani nikada ne hodaju u cipelama. Trude se što više zatvarati prozore kako ne bi ulazila prljavština. 

Foto: Daniel Pavlić

Mlada majka otkrila odličan trik slaganja posteljine: Zauzima manje mjesta u ormaru!

Foto: Daniel Pavlić

Korisnike Facebooka zgrozila je fotografija prljavštine, a jedna žena napisala je da usisava dom svaki dan, ali da se uvijek skupi jednaka količina prljavštine. "Isto pazim da nitko ne hoda u cipelama, usisavam svaki dan, ali nakuplja se jako mnogo prljavštine i dalje. Nevjerojatno je što sve izađe iz tepiha."

Neki su savjetovali da što više otvara prozore jer tako izlaze alergeni, bakterije, grinje i prljavština. "Dom će biti čišći i svježiji", napisao je netko. 

"Mislim da su to 'mucice' iz tepiha, a ne toliko prljavština", napisala je jedna žena i dodala da svejedno treba usisavati svaki dan, prenosi Metro.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti čuda:

1/5

Komentara 1

TH
thaly16
10:44 19.11.2020.

Valjda je prvi put kupila usisać pa se čudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije