Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luksuz na tanjuru

Jede vam se ulje sa 24-karatnim zlatom? Može, za 2 dl - 3500 kn

'02.07.2010., Hotel Regent Esplanade, Zagreb - Golden olive oil - zlatno maslinovo ulje. Prezentacija ekstra djevicanskog maslinovog ulja uskladjenog mirisa i okusa ploda masline, ujednacene gorcone i
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
03.07.2010.
u 10:30

Prodavat će se putem interneta jer su idealni kupci na Bliskom istoku, no proizvođači vjeruju kako ih ima i u Hrvatskoj

Izgleda da su prošla vremena kada smo se samo kitili zlatom. Sada ga pronalazimo u kremama koje njeguju našu kožu, ali i u hrani poput maslinova ulja. 

Onaj tko si može priuštiti zlato na tanjuru, sigurno će potražiti i bočicu od 2 decilitra zlatnog maslinova ulja vrijednog čak 3500 kuna. Ekstradjevičansko maslinovo ulje pomiješano s listićima čistog 24-karatnog zlata najskuplje je hrvatsko ulje, ali čini se da unatoč visokoj cijeni ima svoju klijentelu. 

No, u cijenu nije uključeno samo zlatno ulje, već i staklena bočica u luksuznoj drvenoj kutiji s bravicom za zaključavanje. 

– Napravili smo 444 bočice ulja jer smo imali točno 800 litara. Zasad nismo nigdje oglašavali, ali mislim da će kupaca biti. Okrenut ćemo se prodaji preko interneta jer su idealni kupci za ovakve luksuzne stvari na Bliskom istoku i u sličnim bogatim krajevima. Naći će se i u Hrvatskoj kupaca! Hrvati vole kupovati ovakve luksuzne stvari – rekao je Antonio Božić koji je dizajnirao pakiranje. 

Uz ovaj luksuzni proizvod tvrtke Lesina, koji će si danas ipak malo koji Hrvat priuštiti, kupac dobiva i knjižicu s receptima te vlasničku karticu s rednim brojem ulja iz limitirane serije od 444 komada. 

Kartica vlasniku omogućuje ponovnu kupnju zlatnog ulja za “samo” 700 kuna bez drvene ambalaže te posjet masliniku na Hvaru iz kojeg i potječe ovo skupocjeno ulje. Za izradu jednog primjerka potrebno je više od 120 sati ručnog rada, a sve obavljaju hrvatski majstori.

Ključne riječi

Komentara 6

SL
Slovojed
11:18 03.07.2010.

Jel to onda znači da će takvi ljudi i sr.ti zlato??? Daj zamisli zlatni odsjaj u gov..ma!!! Sve bi mi bilo žao pustiti vodu u wc-u! ;))) U tom slučaju, to će biti prave zlatne koke, s jedinom razlikom što neće nesti zlatna jaja, već zlatno gov.o!!! Sada bi moj susjed Joža koji se bavi ispumpavanjem jama mogao fino dodatno zaraditi.

RE
returnofTito
12:04 03.07.2010.

Te lopove koji to cine treba dozivotno zatvoriti u bajbok! To je prevara daq ne moze biti veca .... FUJ!

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
13:52 03.07.2010.

Pa neka budale kupuju kada ih ima. Da je taj proizvodjac trazio 2000 eura po boci brze bi ih prodao nego sto sada trazi 500 eurona. Uvijek ima budala koji se zele dokazivati na nacin da se razbacaju novcem i pametnih koji ih izvuku lovu. Ne sumljam u njegovu kvalitetu ali nije zasigurno to ulje najkvalitetnije u HR,imamo mi i boljih ulja samo sto sirotinja se ne zna snaci kao ovaj tu covjek. Ali svaka mu cast i predlazem mu da mu tih 2 dcl budu najmanje 2000 eura jer ce ih tek onda prodati za 2 dana sve,posto konja hvala bogu ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije