Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Jedan 'selfie' u donjem rublju bio je dovoljan, pa je smršavila 60 kg!

Facebook
31.01.2019.
u 09:45

U devet mjeseci ova je australka skinula ogroman broj kilograma i otkrila kako

Motivirala ju je slika, odnosno selfie, koji je uslikala kad je nosila samo donje rublje. Katerina Visiliadis ima 48 godina, a u jednom je trenutku imala čak 138 kg. U to vrijeme, piše Daily Mail, priznaje kako se nije mogla ni pogledati u ogledalo. 

Kilograme je skupila u periodu od deset godina, kada je živjela na koli, čipsu, čokoladi, dostavi i svemu "što ne smijemo jesti". 
Kako priča za FEMAIL, ona jede svaki put kad joj se dogodi nešto lijepo, ili ružno, a u hrani je pronalazila i utjehu. 

Kaže da je najviše problema imala s hranom u kasne sate. Pojela bi najveće pakiranje čipsa, veliku čokoladu i popila litru i pol kole, a ona i njen suprug tjedno trošili oko tisuću kuna na "junk food". U najgorem periodu opseg njenog struka i njena visina bili su jednaki. 

Kada je uslikala tu fotografiju u donjem rublju, u ožujku 2017. godine, rekla je da joj se srce slomilo. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Nakon sedam mjeseci, skinula je nevjerojatnu količinu kilograma, a kaže kako joj je najbolji dio svega što više ne mora piti tablete protiv bolova jer su je od težine bolili zglobovi i koljena. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Ono što jede na dnevnoj bazi su kuhana jaja, piletina, riba sa svježim povrćem i voće. Za doručak piletinu i jaja, kao međuobrok pojede neki komad voća, za ručak ribu i povrće, za večeru proteine i salatu, a kao desert jede jagode. Tijekom dana popije tri litre vode.
"Ako mogu ja, može svatko. Razgovarajte s nekim tko je bio u istoj situaciji", zaključuje. 

Koliko se djevojke rođene 90-ih sjećaju dane hitova iz tog vremena?

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije