Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju više od 100 godina

Jedan od najstarijih parova na svijetu proslavio 80 godina braka: Komuniciranje je ključ, kažu

KCAU-TV Sioux City/YouTube
10.05.2021.
u 13:30

Više se ni ne sjećaju kada i kako su se upoznali.

Uvie i Leroy Evatt, oboje stariji od 100 godina proslavili su ovoga tjedna 80 godina, kako kažu, vrlo sretnog braka. 

Na pitanje lokalne televizije koji je njihov recept za tako dug život, ali i brak, 101-godišnja Uvie i 103 godine star Leroy kažu da je tajna u fizičkoj aktivnosti i zdravoj prehrani koju prakticiraju cijeli život, a komuniciranje je glavni razlog zašto su tako dugo uspjeli ostati zajedno.

Foto: KCAU-TV Sioux City/YouTube

Zašto svatko drugačije reagira na cjepivo? Evo što kažu stručnjaci:

Oboje su odrasli u Viloniji, Arkansas, a kažu kako su toliko dugo zajedno da se više ne mogu ni sjetiti kada su se upoznali i počeli romantičnu vezu. "Oduvijek smo zajedno, ne znam, ne mogu se sjetiti", rekla je Uvie.

Iako su u braku skoro jedno stoljeće, Uvie i Leroy još uvijek nisu prestigli najdulji brak u knjizi Guinnessovih rekorda koji traje 86 godina, prenosi UNILAD.

Capak: Imamo najnižu brojku nakon dugo vremena, u silaznom smo kraku trećeg vala

1/4
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:47 10.05.2021.

Kolko godina skupa auuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije