Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći zna

Jedan je otac (56) pitao kćer za savjet oko odijevanja, a nije ni slutio da će postati popularan

Kolaž/Twitter
12.07.2019.
u 14:36

Samohrani otac pitao je kćer za savjet oko spoja, a nakon toga je postao hit na Twitteru

Carli Saville (19) živi s ocem u Teksasu, a na svojem je Twitter profilu objavila fotografije koje joj je slao neodlučan otac Jeff (56). Naime, spremao se na spoj, ali nije bio siguran što odjenuti pa je za savjet pitao mlađu kćer, a nije ni slutio da će postati slavan.

Foto: Twitter/Screenshot/saville_carliii

Objava je dobila više od 166 000 likeova i 280 komentara, a tata je samo htio znati je li bolje da odjene bijelu košulju kratkih rukava s okomitim crtama i stavi je izvan hlača kako bi izgledao opušteno ili da ipak odjene košulju dugih rukava plave boje umetnutu u hlače. Naravno da joj je poslao i fotografije, točnije selfije iz kupaonice i pitao je za mišljenje.

Foto: Twitter/Screenshot/saville_carliii

Carli mu je savjetovala plavu košulju, a u objavi je samo jednostavno napisala: "Život sa samohranim ocem koji pita za savjet oko odjeće za spoj." U komentarima je napisala kako je tata jako sretan, a netko je napisao kako ima mamu za njega. Ljudi su također slali i svoja iskustva s roditeljima, dajući do znanja kako Carli nije jedina u takvoj situaciji.

Savjeti kako se odjenuti po vrućinama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije