Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro razmislite

Je li zaista seks na prvom spoju dobra ideja?

seks
Foto: Thinkstock
1/10
10.03.2018.
u 21:46

Veza koja je temeljena na seksualnoj privlačnosti, nije dobra veza, smatra Louanne. Bilo bi jako nezrelo vjerovati u suprotno.

Kada se par nađe na prvom spoju, postavlja se pitanje je li prerano spavati s nekim prvu noć?

Ako ste se zapitali ovo pitanje, prisjetite se pravila koja ste sami sebi postavili. Mnogi će reći: pravilo tri spoja će smanjiti pritisak, neki će reći najbolje odmah na prvom pa znate na čemu ste, a stručnjaci će reći: pričekajte i ne dajte sve na dlanu!

Stručnjakinja za veze i odnose  Louanne Ward, vjeruje kako nije dobra ideja vezu zasnivati na fizičkoj privlačnosti i seksu. Brzo će nestati te seksualne kemije.

Veza koja je temeljena na seksualnoj privlačnosti, nije dobra veza, smatra Louanne. Bilo bi jako nezrelo vjerovati u suprotno. Muškarci i žene različito gledaju na seks i žene su te koje će emotivnije to doživjeti.

Nakon seksa na prvom spoju žena će vjerojatno očekivati da se nastavi odnos s tim muškarcem i očekivat će vezu, a ako nastavak susreta i veza izostane, vjerojatno će se osjećati iskorišteno i izgubit će samopouzdanje.

Ipak, nitko ne može znati što će se dogoditi sutra stoga je na svakom od nas da procijeni situaciju, emocije i eventualne posljedice. 

Pogledajte i video Kako ženu dovesti do ludila i višestrukih orgazama

 

 

Komentara 2

JU
jurajuric116
10:59 11.03.2018.

ili za žene razočaranje ako se zaljube i onda tip izvadi smokija iz gača...

JU
jurajuric116
10:58 11.03.2018.

ne dobra nego odlična ideja. ako je kak drvena marija v krevetu da dalje ni ne pokušavam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije