Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj modne karijere?

Je li ovo zadnja naslovnica za britanskog modela Agyness Deyn?

agyness deyn
i-D Magazine
20.10.2012.
u 00:01

Uživala sam u modelingu i svemu što mi je on donio, no prije četiri godine zasitila sam se tog posla i htjela raditi nešto drugo, rekla je Agyness koja se odlučila posvetiti glumi i napustiti modni svijet

Kako se čini, ljetna naslovnica časopisa i-D zadnji je modni posao za britansku manekenku Agyness Deyn. Slijedeći kolegice Rosie Huntington-Whiteley i Lily Cole, i Agyness se odlučila potpuno posvetiti glumi te zauvijek \"zapečatiti\" modnu karijeru.

A da to nije samo puko nagađanje, sama je Britanka potvrdila u intervjuu The Independentu:
- Pretpostavljam da sam se prestala službeno baviti modelingom. I time najavila kako ostavlja modnu karijeru kako bi mogla postati glumica na \"puno radno vrijeme\".

Agyness je prvo filmsko iskustvo na velikom platnu stekla 2010. godine u \"Clash of the Titans\", a zaigrala je i na londonskim kazališnim daskama. Najnovija filmska uloga sigurno će joj otvoriti sva vrata s obzirom na \"škakljivu\" ulogu stiptizete ovisne o heroinu u filmu \"Pusher\".

No bivša ambasadorica Dr. Martensa uvelike je zahvalna na modnom iskustvu jer joj je, kako kaže, deset godina modelinga pomoglo da shvati čime se uistinu želi baviti:
- Uživala sam u modelingu i svemu što mi je on donio. Imala sam 18 godina i preko noći mi se promijenio život; putovala sam svijetom, upoznala divne ljude i otkrila sve te divne različite kulture. No prije četiri godine osjećaji prema mondoj industriji počeli su mi se mijenjati. Nisam mrzila modni svijet, jednostavno sam htjela probati nešto novo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije