Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savršeno

Je li ovo posao iz snova? Tvrtka nudi 600 kuna dnevno za - online šopingiranje!

Shutterstock
12.06.2020.
u 11:50

Zaposlenici moraju potrošiti do 1500 funti (13 000 kuna), a sve što kupe mogu i zadržati.

Opis ovog posla zvuči toliko dobro, ali i nestvarno. Naime, tvrtka Outfund traži ljude na mjesec dana koji bi svaki dan za dnevnicu od 600 kuna pretraživali reklame po društvenim mrežama kao što su Instagram, Facebook, Twitter, TikTok, YouTube i Snapchat i kupovali stvari koje pronađu. 

Kako prenosi LADBible, jedan od uvjeta za prijavu je da kandidati imaju aktivne profile na barem tri društvene mreže, a moraju raditi pet dana u tjednu, minimalno dva i pol sata u danu. Moraju imati 18 ili više godina i tečno govoriti engleski kako bi mogli pisati izvještaje o pretraživanju.

Tvrtka upozorava da 1500 funti (13 000 kuna) mora pokriti sve troškove - stvar koju odaberu, dostavu i carinu, ako ju je potrebno platiti. 

Koliko Zagrepčani znaju purgerske riječi, pogledajte u videu:

Osnivač i direktor Outfund tvrtke, Daniel Lipinski, rekao je kako je ovaj posao dio istraživanja za pomoć firmama i brendovima koji su tek osnovani. "Tražimo kandidate za jednomjesečni ugovor kako bi nam pomogli u istraživanju. Uzbuđeni smo oko početka rada i pozivamo sve one koji vole društvene mreže i šoping da se prijave!"

Cijeli oglas možete vidjeti ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?