Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spoj ugodnog s korisnim

Je li ovo oglas za posao iz snova? Nude poziciju na kojoj morate brinuti o dva otoka, ali jedna stvar ne zvuči privlačno

Twitter/@Happytrvlgal
03.09.2020.
u 16:28

Ovaj oglas za posao zvuči sjajno za mlade ljude kojima treba promjena.

Za sve one koji su se zasitili rada u uredu od 9 do 17, australski greben Low Isles ima rješenje. Oni, naime, traže osobu čiji bi zadatak bio čuvati otoke i brinuti o istima. Na dva tropska otoka koja su udaljena 15 kilometara od Port Douglas grada u Queenslandu osoblje bi trebalo brinuti o održavanju zgrada i infrastrukture što uključuje solarni elektroenergetski sustav i kanalizaciju, te povezivanje s turističkim operaterima. Uvjeti također uključuju čišćenje zahoda i brigu o biljkama.

Za one koji vole gradsku buku i gužvu ovaj posao nije idealan, ali zato će se u njemu pronaći osoba avanturističkog duha koja uživa u miru i tišini.

Ovo je najstariji par na svijetu, pogledajte video:

Osoba koja zadovoljava uvjete za ovu poziciju treba biti marljiva, svestrana, naklonjena životu u prirodi i bez averzije prema fizičkom radu. Obavezno je iskustvo u poslovima vezanim za infrastrukturu. 

Asistent direktora grebena, dr. Mark Read otkrio je za UNILAD: "Ljudi koji će dobiti posao živjet će na prekrasnom otoku što zvuči jako privlačno, ali voditi brigu o istom nije nimalo jednostavno. Korištenje vode i struje ovdje je ograničeno što mnogima neće odgovarati."

Australska agencija za upravljanje Velikim koraljnim grebenom nije otkrila koliku će plaću primati zaposlenici, ali mladim avanturistima ponuda je i više nego privlačna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije