Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što kažete?

Je li dobra ideja uzeti pauzu kada ste u vezi? Razmislite dvaput o ovoj odluci

11.10.2019.
u 10:32

Je li uzimanje pauze kada ste u vezi dobra strategija ili pak izbjegavanje očitoga (prekid veze)?

Kratki je odgovor na to pitanje da uzimanje pauze ovisi o više stvari. Efektivna pauza može biti samo onda kada se međusobno dogovore pravila i uvjeti za Well&dGood izjavila je psihoterapeutkinja. Obje strane trebaju biti usuglašene oko uzimanja pauze, ali i oko želje za nastavkom veze nakon pauze. 

Psihoterapeutkinja tvrdi da pauza može biti dobra samo kada ste u ozbiljnoj vezi i suočeni s nekim problemom i jednostavno vam treba pauza kako biste to sami riješili. Nema potrebe za uzimanjem pauze u vezi ako je sve u redu. 

Ako ste u vezi s novim partnerom i čini vam se da bi vaša veza trebala pauzu, vrlo vjerojatno je riječ o tome da vaša veza otpočetka nije bila bajna i najispravnije bi vjerojatno bilo pozdraviti se sa svojim partnerom. 

Ako imate stalnog partnera s kojim živite i čini vam se da vam treba pauza jer želite imati vlastite hobije i ciljeve, uzimanje pauze također nije dobra ideja. Psihoterapeutkinja tvrdi da biste u stalnoj i dugotrajnoj vezi trebali funkcionirati zajedno s partnerovim ciljevima i hobijima i međusobno se nadopunjavati, inače vaša veza nema smisla. 

Ako ste u braku i želite uzeti pauzu to je znak da u vašem braku nešto nije u redu te biste trebali dobro razmisliti želite li zapravo prekid braka, a ne samo pauzu. U odlučivanju o prekidu braka trebali biste misliti i na djecu (ako ju imate), kuću u kojoj živite i na kućne ljubimce koje dijelite. Pauza može biti efektivna samo ako je dobro strukturirana, odnosno ako ste odlučili potražiti pomoć obiteljskog terapeuta. 

U videu pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije