Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTI LUKSUZ

Jahta na kojoj plovi Ivanka Trump ima 82 sobe i teren za košarku

ivanka trump
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/11
14.08.2016.
u 08:56

Rising Sun dom je obitelji Trump tijekom odmora u Hrvatskoj. Ova jahta vrijedi 1,3 milijarde kuna i ima 45 članova posade

Jedna od deset najvećih jahti na svijetu Rising Sun, čija se vrijednost procjenjuje na 1,3 milijarde kuna, krstari Jadranom. Ovu ljepoticu od 138 metara za odmor u Hrvatskoj unajmila je Ivanka Trump s obitelji i prijateljima. U petak su jahtu usidrili u blizini Lokruma i posjetili Dubrovnik. Pred večer je Ivanka sa suprugom Jaredom Kushnerom uživala u vožnji jet skija i kupanju. O ljepotama naše zemlje mnogo je čula od svoje mame Ivane Trump koja je i prije nekoliko mjeseci posjetila Hrvatsku, točnije Rovinj.

Nakon Dubrovnika kći američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa se Rising Sunom otisnula u hvarski akvatorij.

Inače, ova je jahta pojam za luksuz i komfor jer ima pet katova i 82 sobe, a na njoj je ukupno 45 članova posade.

Opremljena je kao najbolji hoteli i ništa vam ne može nedostajati tijekom boravka na njoj. Katovi su međusobno povezani dizalom, ima veliki spa-centar, teretanu, kinodvoranu, košarkaški teren, glazbenu prostoriju s klavirom i drugim instrumentima, unutarnji bazen, vinski podrum, a na nju može sletjeti i helikopter.

Vlasnik joj je poduzetnik i filmski producent iz New Yorka David Geffen koji se druži sa svjetskom elitom i redovito ih ugošćuje ili im iznajmljuje jahtu.

Cijena najma nije poznata, ali zasigurno je paprena jer si je mogu priuštiti zbilja bogataši. Među takvima je i Leonardo DiCaprio koji je na ovoj jahti s prijateljicom Juliette Lewis krstario francuskom obalom prošle godine.

Luksuz voli i može si priuštiti jedna od najbogatijih žena na svijetu, bivša voditeljica Oprah Winfrey koja je plovila ovom jahtom, baš kao i pjevačica Mariah Carey, glazbenik Paul McCartney i brojni drugi.

>> U2-ovci plove oko Hvara na The Edgeovoj 125 mil. kn vrijednoj jahti

Komentara 15

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
12:32 14.08.2016.

Hm, hm....hm?! A ima li na komandnom mostu i priključak za aparat za brijanje i imaju li u priručnom alatu i terolitku i vodobrusni papir 2000?

RI
ridal999
10:12 14.08.2016.

Raskos, glamur i pretjerivanje...

PV
prcko.vitamincic
10:11 14.08.2016.

Hvala VL za ove vrlo korisne članke za nas prosječne Hrvatske građane. Nadam se da će biti još više ovakvih članaka, a ne nekakvih dosadnih npr. kako preživjeti mjesec sa 3 tisuće kuna ili gdje se može pronaći najviše plastične ambalaže po 0,50 lipa. Svaka vam čast. Do sedmog koljena će te biti nagrađivani zbog ovakvih članaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije