Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vratio se bivšoj

Ja sam u njega zaljubljena, a on je sa mnom samo zbog seksa...

Shutterstock
13.11.2018.
u 19:48

Otkrila je i kako mu je priznala za svoje osjećaje, no on se vratio bivšoj djevojci.

Da život zaista može imati čudne puteve, uvjerila se i jedna 25-godišnjakinja, koja živi s ocem svog jednogodišnjeg sina, no zaljubila se u drugog.

Otkrila je to u anonimnom pismu za The Sun u kojem moli pomoć psihologinje i stručnjakinje za veze, Deidre, da joj pomogne savjetima kako navesti drugog muškarca da se zaljubi u nju, a koji je trenutno zaisnteresiran samo za seks s njom. Otkrila je i kako mu je priznala za svoje osjećaje, no on se vratio bivšoj djevojci.

Nakon što je prekinuo opet s njom, ponovno se našao u društvu ove anonimne majke. Nakon toga ponovno ju  je odbacio. 

Deidre joj je odgovorila kako ne možemo nekoga natjerati da promijeniosjećaje, no možemo promijeniti kako se mi s time nosimo. Djevojci je savjetovala da pokuša spasiti vezu s djetetovim ocem, a ako ni to ne funkcionira, da se udalje jedno od drugog, no da svakako ocu djeteta dozvoli da ga viđa redovito te da ljubav pronađe negdje drugdje. 

Pogledajte i video 4 mjesta na ženinom tijelu koja ne biste trebali dirati

Ključne riječi

Komentara 5

MA
marli
21:52 13.11.2018.

Lijepo izmišljen članak. Za ovce..

GI
Gips
21:46 13.11.2018.

Nek pita mevludina

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
20:01 13.11.2018.

Srbi li te guzica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije