Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka u V. Gorici

Izvucite bicikle, napumpajte gume i svi na Tour de Tur

'10.04.2010., Zadar - Biciklijada od Zadra do Nina pod nazuivom od Braimira do Branimira. Zadrani odlucili vikend provesti na biciklama. Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
Željko Mršić/Pixsell
18.04.2012.
u 10:25

Nedjeljna biciklijada otvorena je za sve uzraste i djecu, žene i ljude dobre volje koji vole prirodu, rekreaciju i uživaju u zabavi i prijateljskom druženju na otvorenom.

Velikogorički ljubitelji vožnje na dva kotača, ali na "vlastiti pogon" ove će nedjelje, na Dan planeta Zemlje, doći na svoje. Naime, u organizaciji Društva za športsku rekreaciju "Zdrav duh" održat će se utrka amaterskih biciklista "Tour de Tur".

Dakle, sve što moraju učiniti oni koji žele sudjelovati jest pripremiti svoje bicikle te se pojaviti na startu defilea i utrke za što je predviđen trg ispred glavnog ulaza u Pučko otvoreno učilište Velika Gorica u Zagrebačkoj ulici. 

Organizatori ističu da je biciklijada otvorena za sve uzraste i djecu, žene i ljude dobre volje koji vole prirodu, rekreaciju i uživaju u zabavi i prijateljskom druženju na otvorenom. Prijave za utrku "Tour de Tur" su u tijeku, a završavaju na sami dan utrke u 9.30 sati. Početak manifestacije predviđen je u 9 sati, defile biciklista kroz Veliku Goricu počet će u 10 sati dok će sama utrka početi u 11 sati.

Više o trasi defilea i utrke možete saznati ovdje.

Da bi se prijavili za utrku na e-mail adresu tour.de.tur2012@gmail.com pošaljite sljedeće podatke: ime i prezime, godinu rođenja, grad, kontakt broj i e-mail adresu. Također, prijaviti se možete i na broj mobitela: 097-7686-744. Prijave se potvrđuju na dan utrke uz kotizaciju od 10 kuna, a prikupljeni novac od kotizacija ide jednim djelom u fond za izgradnju biciklističkih staza u Velikoj Gorici, a drugim djelom u humanitarne svrhe. Prijava za defile je na dan utrke, a traje do 9.30 sati. Na glavnu utrku se smiju prijaviti svi iznad 16 godina, a mlađi se moraju prijaviti uz pratnju punoljetne osobe.

Uz biciklistički defile kroz Veliku Goricu i utrku biciklista amatera za vrijeme trajanja manifestacije organizatori su pripremili bogat zabavni i sportski program koji će predstaviti neke sportove poput tenisa, paintballa, badmintona, speedmintona i slobodnog penjanja na umjetnoj stijeni. Sportski program održavat će se iza zgrade POU u Parku Franje Tuđmana.

Ključne riječi

Komentara 2

TM
trade_mark
10:56 18.04.2012.

al će policija zaraditi love u nedjelju... ima da ispiše minimalno 2000 kazni za bicikliste!

TR
tramvajac
17:20 19.04.2012.

Dobro da uz ljude mogu doći još i žene i djeca. Bilo bi gadno kad bi mogli doći samo ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije