Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dar uz Večernjak

Iznenadite obitelj drukčijom božićnom trpezom

Božićna veganska kuharica
Foto: VL
10.12.2018.
u 16:56

Donosimo recepte za tradicionalna jela na sasvim nov način

Blagdanski stolovi uvijek su prepuni jela koja se pripremaju i jedu s posebnim užitkom, a tradicionalna blagdanska jela mogu biti ukusna i zdrava i kad su pripremljena od namirnica biljnog podrijetla.

U duhu mira, milosti, blagostanja i sreće koje prizivamo u ovo blagdansko vrijeme donosimo vam blagdansku kuharicu izvrsnih biljnih jela.

Recepti u ovoj prigodnoj kuharici omogućavaju jedinstven izazov za svakoga. Isprobajte sarmu u kojoj će uživati svi neovisno o načinu prehrane, ponudite sejtan kao pečenku, a uz nju francusku salatu s majonezom bez jaja. Tradicionalne deserte poput orahnjače i makovnjače lako je pripremiti bez jaja i mlijeka, a to je tek dio prigodnih jela i ideja koje samo čekaju da ih se iskuša.

Jela iz kuharice za vas je odabrala koka Saša, mala žuta loptica koja je preživjela velike poplave u Gunji i postala kokoš koja veselo dočekuje dane u kojima se kiti bor, pale svijeće i priprema za veliko slavlje. Ovom prilikom poziva sve da uživaju u biljnim jelima tijekom blagdana i nakon njih.

Prilog Božićna veganska kuharica pronađite kao poklon u svakom primjerku Večernjeg lista u četvrtak 13. prosinca!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije