Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krah ljubavi

'Između nas je postojala prava iskra, ali onda je otišla na putovanje. Vratila se i više ništa nije isto'

Shutterstock
25.08.2019.
u 19:49

Upoznali su se vani i nastavili se dopisivati, a onda je otišla na put i odnosi su malo zahladnjeli

Cura u koju se zaljubio je otišla na kratki odmor u Španjolsku i javlja mu se sve manje. Nije mu jasno što se točno događa s njom pa je za savjet pitao terapeutkinju Deidre s portala The Sun. 

Foto: Shutterstock

Upoznali su se u klubu dok su bili vani, plesali su i ljubili se i izmijenili telefonske brojeve. Ona ima 21 godinu, a on 22. 

"Pričali smo na mobitel i ponovno smo se vidjeli, iako smo udaljeni sat vremena vožnje automobilom.  Oboje smo upravo izašli iz dugih veza, ali između nas je postojala prava iskra." 

Nakon toga je djevojka otišla na putovanje u Mallorcu u Španjolsku, a kada se vratila osjetio je kako su se njihovi odnosi bitno promijenili. Boji se da je tamo imala avanturu

"Shvatio sam da mi se sviđa više od prijateljice. To me ubija. Ne znam kako da se ponašam u ovoj situaciji". 

Deidre joj je odgovorila: "Pusti je na tjedan dana kako bi se mogla vratiti normalnom životu nakon praznika. Važno je samo kako se osjećate kada ste zajedno. Nije bitno je li onda na svojem putovanju imala nekakvu avanturu."

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bongozg
Bongozg
23:18 25.08.2019.

Eto, sada su poceli prenositi članke sa Suna, uskoro će biti Daily Mirror ili neki drugi daily shit.. a onda ce sa Blica ili Informera? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije