Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poput blizanki

Izgledaju toliko slično da ih vlastiti muževi ne raspoznaju: Koja je majka, a koja kćer

Instagram
06.08.2020.
u 10:30

Njihova sličnost zbunjuje mnoge, pa čak i obitelj i prijatelje, a one ih često dovode u neugodne situacije zbog toga.

Dawn Hubsher (60) i njezina kćer Cher (30) možda izgledaju kao sestre blizanke, ali one su zapravo majka i kćer. Njih dvije izgledaju toliko slično da ih i vlastiti muževi jedva raspoznaju. Iako su uvijek bile slične, tek su tijekom Cherinih tinejdžerskih godina stvarno počele nalikovati jedna na drugu, prenosi Daily Mail. Iako je Cher prvo smatrala da je čudno što je jedina osoba u školi koja ima mladoliku majku koja sliči na nju, kasnije je to prihvatila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamas back (aka Mimi, aka twin)

Objavu dijeli Cher (@cherhubsher)

Njihova sličnost prikupila im je mnoge pratitelje na društvenim mrežama, ali oni nisu jedini koji ih ne razlikuju. Njihov izgled zbunjuje i prijatelje i obitelj, uključujući Cherinog muža Jareda.

- Jednom smo moja majka i ja nosile odjeću u istoj boji, a kako obje imamo dugu, tamnu kosu, odotraga smo izgledale isto. Moj muž prišao je mojoj majci i udario je po stražnjici jer je mislio da sam to ja. Svaki dečko s kojim sam bila, govorio mi je da sada zna kako ću izgledati za 30 godina i da su sretni što se neću puno promijeniti - ispričala je Cher.

Dawn je naravno oduševljena što je uspoređuju sa Cher i što misle da su sestre blizanke, a mnogi smatraju da je dvostruko mlađa nego što stvarno je.

- Ljudi inače misle da sam u tridesetima, što je veliki kompliment. Kada je Cher bila mlađa, uvijek su me pitali jesam li je sama začela, jer izgleda kao moj klon. Imati kćer je sjajno jer mi Cher uvijek pomaže da se osjećam mlado, ali i da pratim sve trendove. Isti smo konfekcijski broj pa posuđujemo odjeću, a znamo što lijepo stoji jednoj, stajat će i drugoj - priča Dawn.

- Moja majka je stvarno moja najbolja prijateljica. Ona je jako veliki dio mog života i ne bih htjela ništa promijeniti - otkriva Cher. 

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti Big Mac umak:

Komentara 8

PI
Piksy
11:34 06.08.2020.

Ja i moja kcer smo isto poput prijateljica..tako da razumijem..samo mi smo ljepse😁

5S
505.scrtom
11:33 06.08.2020.

ok, slične su doista ali se ipak prepoznje da jedna starija a druga ipak mlađa

DU
Deleted user
11:39 06.08.2020.

Znači mama je razvedena! Jer otac ne bi bio toliko nespretan da ne zna koja mu je žena a koja kći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije