Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brzo se zaručila

Drastično smršavjela pa je muž ostavio. Pogledajte kako sada izgleda!

Drastično smršavjela pa je ostavio muž, no, već je pronašla novu ljubav
Foto: Instagram
1/24
18.01.2018.
u 11:47

Kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila 10 godina, a kojemu se njezina transformacija nije svidjela. No, ubrzo se pojavila nova ljubav...

Iako bi većina muškaraca voljela da su im supruge vitke tjelesne građe, to nije bio slučaj s 38-godišnjom Angelom Crickmore

Angela je težila 89 kilograma, a njezin joj je suprug govorio da je lijepa. No, Angela se nije dobro osjećala u svojoj koži pa je promijenila prehranu i počela vježbati. No, kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila deset godina, a kojemu se njezina transformacija nije svidjela. 

Drastično smršavjela pa je ostavio muž, no, već je pronašla novu ljubav
1/24

Angeline fotografije ''prije i poslije'' prikupile su brojne pratitelje na Instagramu koji su u njoj vidjeli inspiraciju za promjenu životnih navika. Među njima je pronašla i novu ljubav. Angeli, koja se prekvalificirala za profesionalnu trenericu, putem poruka javio se 51-godišnji Mark koji je želio da vježba s njim tijekom puta na Tenerife. Nakon što su pet dana proveli zajedno, shvatili su da među njima ima nečega i uskoro su počeli živjeti zajedno. Nakon dva mjeseca zaručili su se.

"Romansa s Markom mi uopće nije bila na pameti, a prvog dana smo se tek upoznavali. I tada se niotkuda dogodio taj klik", ispričala je Angela. Dodala je kako iz prve ruke razumije žene koje su u vezi i koje imaju djecu, kao i ona, i koje kažu da im je zbog svih obaveza teško smršavjeti. "Teško je, pogotovo ako vašeg partnera ne zanima vježbanje. Morate biti dvostruko motiviraniji i doista željeti promjenu", zaključila je Angela. 

Pogledajte i galeriju: Možete li pogoditi koja je od njih majka, a tko su kćeri?

Drastično smršavjela pa je ostavio muž, no, već je pronašla novu ljubav
1/38

Komentara 28

Avatar Ksaver38
Ksaver38
13:00 18.01.2018.

Ovo uopće nije ista osoba, pogledajte sliku 11. Debeljuca ima tetovirane zijezdice na desnoj preponi, a ova "mršavica" nema, kakva je ovo prevara da bi se čitale neke fake vijesti.

RO
Rosstin
13:11 18.01.2018.

to nije ista osoba, zar vecernji misli da smo glupi

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
12:12 18.01.2018.

svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije