Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba oko hrane

Izbirljivost u jelu uskoro će postati prehrambeni poremećaj?

'hrana, jelo, meso obavezno potpisati photos.com'
'Trevor Lush-Hemera Technologies'
21.07.2010.
u 17:01

Ako kao dijete niste podnosili rajčicu, sirovi krastavac, kelj ili janjetinu, možda patite od prehrambenog poremećaja.

Ako kao dijete niste podnosili rajčicu, sirovi krastavac, kelj ili janjetinu, a isti vas prizor na stolu i dan danas tjera na povraćanje, možda niste samo izbirljivi, možda patite od prehrambenog poremećaja. Ovim problemom, koji je nevjerojatno rasprostranjen, a isto toliko i neistražen, upravo se bave znanstvenici sa Sveučilišta u Pittsburghu, proučavajući prehrambene navike tisuća odraslih. Rezultate istraživanja objavit će uskoro, kao i kriterije po kojima bi ova pojava mogla biti proglašena prehrambenim poremećajem.

Ključne riječi

Komentara 7

BU
bubica111
09:35 22.07.2010.

Ako želiš normalnu državu, a da ju s ponosom možeš nazvati svojom-IMAŠ POREMEĆAJ !!!

MI
MINERVA
20:44 21.07.2010.

Jel se to samo meni čini ili oni u zadnje vrijeme sve proglašavaju poremećajem? Ako jedeš puno, ako jedeš malo, ako si izbirljiv....imaš poremećaj. Ako spavaš puno, ako spavaš malo ...imaš poremećaj. Ako misliš puno, ako misliš malo...imaš poremećaj. Akoo se sexaš puno, ako se sexaš malo...imaš poremećaj. Ako hodaš puno, ako hodaš malo...imaš premećaj..itd. itd. itd..........................mogla bih do sutra nabrajati sve novonastale poremećaje o kojima sam čitala u posljednje vrijeme. Dajte molim vas...svatko najbolje zna što mu odgovara u životu i u kolikoj mjeri...samo treba slušat sebe i svoje tijelo...a oni nek pričaju o premećajima koliko žele...

AG
Agramer198
21:10 21.07.2010.

Ne proglašava se poremećajem sve ono što nema neko jako zaleđe. Npr. homoseksualizam ti nije poremećaj, to je prirodno. Al zato ak ne voliš kelj si drmnut u glavu.. Normalna stvar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije