Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna promjena

Izbacila gazirane sokove i brzu hranu pa u jednoj godini smršavjela 60 kilograma

Instagram
10.09.2020.
u 13:30

Odlučila je smršavjeti u rujnu 2019. godine kad nije stala u sjedalo u avionu tijekom putovanja za Kaliforniju. Tada je odlučila promijeniti svoj život i navike te početi intenzivno raditi na gubljenju viška kilograma.

Vivian McCall (24) iz Novog Meksika počela je tražiti utjehu u hrani nakon smrti oba roditelja te je jela samo brzu hranu i pila gazirane sokove. U samo nekoliko mjeseci nakupila je gotovo 120 kilograma i susrela se s novim problemima. Kad nije mogla stati u sjedalo u avionu, odlučila je promijeniti svoj život i početi vježbati kako bi skinula višak kilograma, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vivian McCall (@vivianelaine22)

– Tražila sam utjehu u hrani, mislim da nikad nisam pila vodu. Preskočila bih doručak i do ručka bih gladovala, a onda bih za ručak jela u restoranima brze hrane, uglavnom u McDonald'su. Za večeru je bila ista stvar, osim što bih jela u Burger Kingu. Uz to bih još jela i bezbroj grickalica između obroka – otkrila je Vivian.

Njezina odluka za mršavljenjem došla je u rujnu 2019. godine kad nije stala u sjedalo u avionu tijekom putovanja za Kaliforniju. Tada je odlučila promijeniti svoj život i navike te početi intenzivno raditi na gubljenju viška kilograma. U samo jednoj godini Vivian je uspjela izgubiti gotovo 60 kilograma te doći na težinu od 67 kilograma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We had an amazing night #dinnerdate #dressedupforonce

Objavu dijeli Vivian McCall (@vivianelaine22)

– Sada idem u teretanu šest puta tjedno, nedjeljom se odmaram. Volim dizati utege i svaki dan radim kardio barem 30 minuta. Također trčim pet kilometara tri noći u tjednu – ispričala je. Osim što je krenula vježbati, sasvim je promijenila svoju prehranu – jede svaki dan u isto vrijeme, bez grickalica, gaziranih sokova i brze hrane, a izbacila je i gluten. 

Za razliku od mnogih koji su pokušavali izgubiti višak kilograma, Vivian je imala brze rezultate. Svaka tri mjeseca izgubila je 20 kilograma. – Samo pokušavam biti bolja svaki dan. Imam viška kože oko trbuha, ali koristim ulje za to i stvarno je bolje. Moja koža se zategnula, a strije mi polako nestaju – otkrila je Vivian.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije