Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Badrić

'Iz restorana odem tek kad me kuhar počasti desertom'

Nina Badrić
Grgo Jelavić/PIXSELL
11.07.2013.
u 20:30

Pjevačica svako ljeto u Gradu provede desetak dana odmora ugađajući sebi, a ondje već svi znaju i da voli fino pojesti

U Dubrovniku svako ljeto potraži opuštanje, a koncert na Stradunu kojim je otvorila 64. Dubrovačke ljetne igre Nina Badrić doživjela je kao početak godišnjeg odmora.

– Svako ljeto u Dubrovniku provedem desetak dana odmora. Tada obilno iskorištavam sve što grad nudi, gledam predstave, posjećujem izložbe i slušam koncerte. Navečer uvijek završim u sushi baru u Starom gradu i kultnom Trubaduru – kaže pjevačica. Kroz godine ljetovanja u Dubrovniku uspjela je svladati dubrovački naglasak.

– Dubrovčani su ljubazni i topli, a ja im se uvijek trudim prilagoditi. Najsimpatičnije mi je da gotovo iz svakog restorana odem tek kada me kuhar osobno počasti slasticom. Vide ljudi da volim fino papati – smije se Nina. Ne zna, dodaje, je li to zbog ljeta kada smo svi opušteniji, ali: – Dubrovčani i Dalmatinci nemaju nelagodu ili strah prići mi i uputiti kompliment. Tamošnji muškarci puno su otvoreniji i neposredniji od kontinentalaca! Nakon Dubrovnika spakirala je kofere i otišla na jednomjesečni odmor.

– Odmarat ću se ugađajući sebi. Ono što mi trenutačno najviše paše jest mir. I da, napokon ću se naspavati – otkriva Nina.

>> Atraktivna Nina Badrić blistala na koncertu u Dubrovniku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije