Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ljubiteljice IG-a

Iz ovih zagrebačkih restorana moći ćete se pohvaliti sa super fotkama za Instagram

06.09.2019.
u 06:58

Grad Zagreb obiluje mjestima koja su već dobila status popularnosti na temelju zanimljivog interijera ili eksterijera, na vama je samo da odaberete restoran u kojem ćete nešto pojesti, a da u fokusu fotke nije hrana već mjesto na kojem se nalazite.

Kako biste se lakše snašli u odabiru najljepšeg mjesta u Zagrebu donosimo vam top 10 popularnih lokacija gdje možete okinuti fotku za Instagram i istaknuti se među svojim Instagram prijateljima

1. Dubravkin put

Smješten u Tuškanačkoj šumi Dubravkin put koncipiran je kao restoran i wine bar, a krasi ga velika terasa s pogledom na park i šumu. Osim prekrasnog eksterijera, ali i interijera, popularnost ovog restorana ne čudi s obzirom na to da imaju vinsku kartu koja godinama dobiva nagrade pa se tako možete uslikati s čašom vina u ruci. 

 

 

2. Mano 

U zgradi Glipoteke, u Medvedgradskoj nalazi se restoran Mano, koji iako se nalazi u centru grada ne ostavlja takav dojam. Iako je terasa manja, njezin oku ugodan izgled garantira vam savršenu Instagram fotografiju. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sirokibrijeg #hercegovina #hotelpark #restorandomano #listica

A post shared by Restoran Domano Hotel Park (@restorandomano) on

 

3. Esplanade hotel

Oleander, terasa najluksuznijeg zagrebačkog hotela smještena je u središtu Zagreba te čini nezaobilazni dio zagrebačkog društvenog života. Terasa ima bogati vrt i zbog toga ne odaje da se nalazite u gradu stoga je savršena za intimne, ali luksuzne selfije. 

 

 

4. Šestinski lagvić

Ljeti najhladnija terasa smjestila se podno Sljemena, a najveća prednost Šestinskom lagviću je veličina terase koja je pogodna za grupno fotografiranje. Ne moramo ni spominjati prekrasan pogled na Zagreb i to da ste okruženi šumom. 

 

 

5. Rougemarin

Rougemarin u Folnegovićevom naselju krasi velika terasa koja se proširila i na travnjak te se mogu osjetiti mirisi najboljih hamburgera u gradu. Cijelim restoranom vlada opuštena atmosfera stoga vam nitko neće zamjeriti fotkanje za Instagram.

 

 

6. Lari i Penati

U Petrinjskoj se smjestio mali bistro Lari i Penati čija mala, ali uvijek puna terasa odaje dojam kao da se nalazite u nekoj uličici u Milanu. Kreativni detalji i dobra hrana razlog su za posjetiti ovaj bistro, a njegov izgled savršen je ako na fotki želite izgledati kao da ste u stranoj metropoli. 

 

 

7. Pod Gričkim topom 

Kod Zakmardijevih stuba podno Gričkog topa nalazi se restoran koji je poznat po simpatičnom smještaju. Ovo je još jedan od restorana koji ima terasu s pogledom na cijeli grad, baš za one koji vole da se iza njih vidi najljepši pogled. Zato navratite po top fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pod Gričkim Topom (@podgrickimtopom) on

 

8. Carpaccio

U Teslinoj ulici nalazi se šarmanta terasa smještena na samoj ulici. Po uzoru na europske restorane, Carpaccio ima natkrivenu terasu okruženu biljem, ali se opet nalazi u centru svih događanja. Odlično mjesto za urbane Instagram fotografije. 

 

 

9. Vinodol

Još jedan restoran u Teslinoj ulici krasi jedna terasa sakrivena u dvorištu, stoga tamo uopće nemate osjećaj da ste u gradu. Terasa je otvorena u zimi, tako da se fotkati možete tokom cijele godine. 

 

 

10. Okrugljak

Kada je riječ o fotkanju za Instagram još jedna od nezaobilaznih restorana je Okrugljak kojeg krasi velika vanjska terasa u vrtu. Osim što je idealan bijeg u hlad pa se na fotkama nećete znojiti, možete se pofotkati i kraj potoka koji također čini eksterijer ovog restorana. 

 

 

S obzirom na to da u popodnevno vrijeme još uvijek može biti jako toplo pogledajte savjete kako se obući za tople ljetne dane:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije