Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moje zdravlje

Ivana Popović iskreno progovara o svojoj borbi s rakom dojke

'zdravlje9_nnn_ziv_170613'
Foto: ''
1/6
18.06.2013.
u 21:22

Za tri kune: Magazin Moje zdravlje potražite ekskluzivno uz Večernji list.

U srijedu vas na kioscima uz Večernji list čeka i prava ljetna poslastica - lipanjsko izdanje magazina Moje zdravlje - jedinstvenog zdravstvenog savjetnika za cijelu obitelj.

U ovom broju magazina, koji stoji tri kune, čeka vas širok izbor aktualnih tema, ali i odgovori domaćih stručnjaka na vaša brojna pitanja. U ovom broju posvetili smo se istraživanju narodnih lijekova koji se prenose generacijama s koljena na koljeno. Probrali smo najučinkovitije, pa tako možete i sami spraviti pripravak za obračun s prhuti, neugodnim zadahom, otečenim nogama...

Pobrojili smo i deset zdravih navika kojih bi se trebala pridržavati svaka obitelj te sedam ljetnih sportova kojima se mogu baviti i najveći lijenčine. Ako pak razmišljate o brisanju bora, proučite naš mini vodič koji vas upoznaje s novim, bezbolnim tehnikama brisanja tih izdajničkih znakova starenja.

Tražite li pak inspiraciju, neka vas nadahne iskrena ispovijest poznate domaće dizajnerice Ivane Popović koja je otvoreno progovorila o svojoj borbi s rakom.

Pripremate li se pak na godišnji odmor, dobro je znati kakve vas sve napasti vrebaju iz prirode i što učiniti napadnu li vas komarci, ose, krpelji...Ako pak putujete s bebom, dobro proučite savjete pedijatara o najčešćim problemima novorođenčadi i, dakako, korisne savjete...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije