Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ivana Marić svoje djevojčice štiti inovativnim sunčanim naočalama

Ivana Marić svoje djevojčice štiti inovativnim sunčanim naočalama
Foto: Promo
1/2
25.04.2018.
u 12:45

Vita i Vera mogu bezbrižno uživati u toplim danima u prirodi

Dolaskom proljeća sunčeve zrake postaju sve jače, stoga je još važnije očima pružiti UV zaštitu. Baš kako sunce utječe na odrasle, tako utječe i na mališane. Nezaobilazno je pri izlasku na igru ili u šetnju razmišljati o opremi koja će djetetu pružiti zaštitu. Uz neizostavnu kremu sa zaštitnim faktorom za lice, potrebna je i kapica, ali i sunčane naočale. Zaštita očiju od UV zračenja mora biti prioritet od najmlađih dana - upravo je to razlog zašto mnoge mame traže sunčane naočale za djecu već kod prvih šetnji.

Poznata pjevačica Ivana Marić također je svjesna važnosti kontinuiteta brige o zdravlju očiju. Ovog proljeća i ljeta svoje će djevojčice Vitu i Veru zaštititi od štetnog utjecaja sunca sunčanim naočalama modernog i simpatičnog dizajna koje se kombiniraju s neodoljivim zaštitnim šeširićima. Ivana se odlučila za francuski chic uz brend Ki ET LA, a i za dvomjesečnu i osmogodišnju kći na raspolaganju je imala mnogo različitih modela i boja. Retro simpatični modeli djevojčicama pružaju zaštitu od UV zračenja, a pritom ih ne ometaju u igri. Stakla na naočalama se vrlo lako mogu zamijeniti za dioptrijska ili zaštitna za dječji vid pri korištenju računala, tableta ili gledanja TV-a.

Foto: Promo

„Dobar je osjećaj znati da moje djevojčice imaju svu potrebnu zaštitu od sunca za vrijeme igre i druženja u prirodi. Naočale jednostavno pričvrstimo za šeširić, tako da cure mogu bezbrižno uživati, a naočale im pritom ne smetaju niti ih mogu izgubiti ili oštetiti.“ – rekla je Ivana Marić.

Tokom godina djevojčice će moći birati modele prilagođene njihovoj dobi, a svi modeli dolaze u rasponu veličina od onih za tek rođenu djecu pa sve do dvanaeste godine. Uz naočale dolaze odgovarajući šareni pamučni šeširić, koji uz široki obod imaju UPV filter +50. Pariški chic dizajn i funkcionalnost pokazali su se dobitnom kombinacijom i za mame i za djecu, pa zaštita od sunca postaje spontana, kao dio igre.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije