Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Alduk:

Vjenčanica je pitanje srca, a ne razuma

07.02.2018.
u 10:24

Prvo što kažem ženi koja k meni dođe po vjenčanicu jest da pazi na udobnost haljine jer ona je ta koja u njoj mora provesti dvanaest sati, objašnjava kreator

Ivan Alduk, kreator poznat po istančanom modnom izričaju, ima novu kolekciju vjenčanica za koju je, zajedno s fotografskim dvojcem Decker&Kutić snimio i sasvim drukčiju modnu kampanju.

Utočište visoke mode

Nova kolekcija donosi raskošne vjenčanice profinjenih krojeva u kojima do punog izražaja dolaze moderni tzv. 3D materijali. Stoga je upravo Ivan Alduk pravi sugovornik na temu što je danas moderna vjenčanica i što žene najviše traže. Pitam ga stoga što prvo savjetuje djevojci koja uđe u njegov showroom kako bi kući otišla s vjenčanicom?

– Uvijek je upozorim na udobnost. Ona je ta koja u toj haljini treba provesti dvanaest sati i koja se u njoj mora dobro osjećati – objašnjava dizajner i spremno priznaje kako su upravo vjenčanice u nas ostale jedino utočište visoke mode, odjevni predmet na kojem se ne štedi:

– Žena koja se odluči kupiti, a ne unajmiti vjenčanicu ne opterećuje se pitanjem što će s njom učiniti nakon vjenčanja. To je haljina koja se bira srcem, a ne razumom – kaže Ivan Alduk.

Prema individualnim željama

Za ovu kampanju, snimljenu na egzotičnoj ljepotici Caroline Hu (Stella Models), on je vjenčanice upotpunio minimalističkim crnim detaljima. Objašnjava kako dobro zna da će malo koja mladenka biti tako hrabra jer, ma koliko žene u nas bile modno osviještene, vjenčanje je prigoda u kojoj postaju “ziherašice”. Kaže da 98 posto mladenki bira klasične, duge haljine, iako on, naravno, nudi i model dužine do koljena te da stoga neke velike promjene u dizajnu nisu moguće. No, svaka se haljina može prilagoditi individualnim željama, a sve kako bi svaka mladenka kući otišla s haljinom iz svojih snova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije